UVT Agroland Timișoara a pierdut meciul vedetă al seriei 1 din cadrul turneului final de junioare. Formația noastră a fost învinsă cu 3-2 de CSM București, într-o partidă în care nu a reușit să gestioneze momentele favorabile din primul și respectiv cel de-al treilea act, în care a avut în total patru mingi de set. Agroland are patru puncte în acest moment și are nevoie de victorie mâine, cu CTF Mihai 1 București, pentru a se califica în semifinale. 

AGROLAND – CSM BUCUREȘTI 2-3 (24-26, 25-14, 24-26, 25-16, 8-15)

Larisa Vasilică & Co. au început mai timorate partida cu gazda turneului de promovare CSM București. Formația din capitală a condus mai mereu în primul act și a reușit să gestioneze finalul în care Agroland a revenit și a avut o minge de set (25-24).

Setul secund a fost fără istoric. Pe fondul unui serviciu puternic, Agro s-a distanțat încă de la început și și-a construit un avans consistent.

A urmat încă un act în care formația noastră nu a putut să se impună. De la 19-21, Agro a făcut 24-21, dar CSM București a revenit și a făcut 2-1 la seturi.

Actul al patrulea a fost adjudecat, din nou, fără emoții de la campioana en-titre, care s-a desprins după primul time-out tehnic. Din păcate, junioarele noastre nu au reușit să gestioneze la fel și tie-break-ul și au suferit prima înfrângere la turneul final.

Formația de start pentru care a optat astăzi Bogdan Paul: Marisa Radu – 3 puncte (1 blocaj), Petruța Orlandea – 17 puncte (6 blocaje, 4 ași), Larisa Vasilică – 21 puncte (3 ași, 1 blocaj), Anca Mănuc – 14 puncte (2 ași, 1 blocaj), Sorina Miclăuș – 18 puncte (1 as, 1 blocaj), Doina Cojocaru – 9 puncte (4 ași) și Cybill Catargiu – libero. Au mai intrat Florina Murariu – 1 as, Cristina Florea și Karina Murariu.

În celălalt meci al zilei, CTF Mihai 1 București a trecut cu 3-0 de LPS Viitorul Pitești

CLASAMENT SERIA 1 | TURNEUL FINAL

1. CSM București – 5 puncte, 2. AGROLAND – 4 puncte, 3. CTF Mihai 1 București – 3 puncte, 4. LPS Viitorul Pitești – 0 puncte.

Mâine, la ora 16.00, formația noastră de junioare se duelează cu CTF Mihai 1 și are nevoie de o victorie pentru a se califica în semifinale. Partida va fi tranmisă pe pagina noastră de Facebook.

#ForzaAgro