UVT Agroland Timișoara a făcut un salt de o poziție în clasament, la finalul rundei a 14-a din Divizia A1 de volei feminin. Agroland ocupă în acest moment locul al patrulea, la egalitate, 29 de puncte, cu formația de pe ultima treaptă a podiumului, CSM Târgoviște. Trupa de pe Bega are avans de o lungime față de Știința Bacău, echipă care are însă un meci mai puțin disputat.

Etapa de la finalul săptămânii trecute a fost favorabilă pentru UVT Agroland. Succesul trupei timișorene la Iași, coroborat cu înfrângerile suferite de CSM Târgoviște și Știința Bacău, a dus la prima evoluție în clasament din acest an pentru echipa pregătită de Bogdan Paul.

UVT Agroland - Divizia A1

CSM Târgoviște (locul 3) și Agroland (locul 4) sunt despărțite în acest moment de raportul seturilor câștigate și pierdute: 33-17 pentru Târgoviște, respectiv 32-17 pentru “Agro”.

Rezultatele rundei cu numărul 14: CSM Târgoviște – Volei Alba Blaj 1-3, Penicilina – Agroland 1-3, CSM București – Știința Bacău 3-2, U NTT Data Cluj – CSM Lugoj 3-1, Dinamo București – Medicina Târgu Mureș 3-0.

CLASAMENT DIVIZIA A1 DUPĂ 14 ETAPE

1. CSM București – 39 p
2. Volei Alba Blaj – 36 p
3. CSM Târgoviște – 29 p
4. UVT Agroland Timișoara – 29 p
5. Știința Bacău – 28 p (13 jocuri)
6. Dinamo – 13 p
7. CSM Lugoj – 12 p
8. U NTT Data Cluj – 8 p
9. Medicina Târgu Mureș – 7 p
10. Penicilina Iași – 6 p

Diana Balintoni & Co. au revenit la Timișoara sâmbătă dimineață, iar de astăzi au început pregătirile pentru meciul din runda a 15-a. La Timișoara, vine liderul clasamentului, CSM București. Partida este programată sâmbătă, la ora 18:30, la sala UVT de pe strada Oituz. Accesul spectatorilor este gratuit.

#ForzaAgro