UVT Agroland Timișoara este sigură că va începe faza a doua a Diviziei A1 de volei feminin cel puțin de pe poziția a cincea a clasamentului, după victoria de aseară, 3-1 cu Penicilina, la Iași. Agroland are 29 de puncte și nu mai poate fi ajunsă de ocupanta poziției a șasea, CSM Lugoj, în ultimele patru runde din sezonul regular. Momentan, Agro este pe poziția a patra,  dar Știința Bacău are două meciuri în minus.

Antrenorul trupei timișorene, Bogdan Paul, a fost încrezător că echipa sa va obține toate punctele puse în joc, deși Diana Balintoni & Co. au evoluat ezitant în primele două seturi ale meciului cu Penicilina.

Știam că până la urmă ne vom regla, deși anticipasem că vor apărea aceste dezechilibre. Știam, de asemenea, că Iașul va juca cu avânt, iar într-o sală cum este cea de aici vor fi probleme în ceea ce privește orientarea. Motiv pentru care mi-am averitzat echipa pe tot parcursul săptămânii că lucrurile vor fi complicate. Așa au și fost, însă ceea ce mă bucură e că am reușit să ieșim din situațiile dificile în joc corect. – B. Paul

Bogdan Paul - timeout

Agroland este la egalitate de puncte în acest moment cu CSM Târgoviște, formația de pe poziția a treia din Divizia A1 de volei feminin.

Suntem prezența plăcută a campionatului, nu aș zice neapărat că suntem o surpriză. Încă de la început, ne-am propus să accedem în play-off. Dacă reușim să depășim acest loc cinci, e cu atât mai bine. Dacă nu, vom avea oricum o prezență europeană, în Cupa Balcanică, ceea ce cred că ar fi o realizare frumoasă pentru primul an în Divizia A1. Avem o echipă frumoasă, un club care acum se conturează în voleiul românesc. Eu cred că am realizat lucruri frumoase, alături de toți cei implicați în organizarea acestei echipe, iar faptul că vorbim despre un club privat, așa cum e și Penicilina, poate fi un nou început pentru voleiul românesc. – B. Paul

În runda a 15-a a campionatului, Agroland primește vizita liderului CSM București. Partida este programată sâmbătă, 10 februarie, la ora 18:30, la sala UVT de pe strada Oituz. Intrarea este liberă.