UVT Agroland Timișoara și-a asigurat astăzi calificarea la turneul final al Diviziei Junioare, după ce a trecut de CS Muscelul Câmpulung Muscel cu 3-0 (12, 15, 6). Formația noastră este singura din această serie semifinală care are maximum de victorii. Chiar dacă antrenorul Bogdan Paul a schimbat formula de start față de jocurile precedente, Larisa Vasilică & Co. și-au respectat statutul și au câștigat fără emoții. Din nou, campioanele en-titre au excelat la serviciu, reușind 17 ași.

Agroland a obținut astăzi cea mai categorică victorie de la turneul semifinal. Elevele lui Bogdan Paula au avut nevoie de 56 de minute de la primul serviciu pentru a închide meciul în fața echipei organizatoare.

EVOLUȚIA SCORULUI

I: 8-4, 16-7, 25-12

II: 8-5, 16-9, 25-15

III: 8-2, 16-2, 25-6

Antrenorul Bogdan Paul le-a introdus astăzi în echipa de start și pe jucătoarele care au evoluat puțin la acest turneu semifinal. Coordonatoarea Cristina Florea și extrema Karina Murariu s-au achitat bine de sarcini, lucru confirmat de maniera în care formația noastră s-a impus. Cea mai bună realizatoare a fost Petruța Orlandea, care a reușit aproape o treime din totalul de ași.

Formula de start: Petruța Orlandea – 17 puncte (5 ași, 2 blocaje), Larisa Vasilică – 9 puncte (1 as, 1 blocaj), Anca Mănuc – 8 puncte (2 ași), Cristina Florea – 3 puncte (2 ași), Karina Murariu – 8 puncte, Doina Cojocaru – 11 puncte (3 ași, 2 blocaje) și Cybill Catargiu – libero. Au mai intrat: Marisa Radu și Sorina Miclăuș – 10 puncte (4 ași).

Mâine, în ultimul meci al turneului semifinal de la Câmpulung Muscel, Agroland întâlnește pe CNMV Râmnicu Vâlcea, ora 14.00.

#ForzaAgro