UVT Agroland Timișoara încheie sezonul regular din Divizia A1 de volei feminin în fața propriului public. Duminică, la ora 18.30, la sala “Constantin Jude”, cea mai frumoasă echipă primește vizita formației care a câștigat campionatul în ultimii trei ani, Volei Alba Blaj. Agroland este în momentul de față pe poziția a patra, cu 35 de puncte, dar încă nu este sigură de locul de pe care va începe faza a doua a campionatului. Pe 5, la două puncte de “Agro”, este CSM Târgoviște, echipă care are un meci ce se anunță facil, la Cluj, cu “U” NTT Data.

Cel mai interesant duel din runda a 18-a a campionatului – ultima a sezonului regular – este programat la Timișoara. Agroland (locul 4) primește vizita formației care reprezintă România în CEV Champions League, Volei Alba Blaj (locul 2 în Divizia A1).

Partida este programată la “Olimpia”, sală în care cea mai frumoasă echipă nu a mai pierdut un meci oficial din luna mai a anului 2016, când se clasa pe poziția a treia a turneului de promovare în elită. De altfel, în 2018, Agroland are o singură înfrângere în campionat, 0-3 cu CSM București. De partea cealaltă, Volei Alba Blaj are două înfrângeri în acest an: 0-3 cu CSM București și 1-3 cu Știința Bacău.

#ForzaAgro

Cu un eventual succes la jocul de duminică, de două sau de trei puncte, Diana Balintoni & Co. vor începe faza a doua a campionatului de pe poziția a patra. În caz contrar, trupa din capitala Banatului depinde și de rezultatul meciului U NTT Data Cluj – CSM Târgoviște, programat sâmbătă, 24 februarie, la ora 18.00, pentru a-și menține actuala clasare înainte de startul părții secunde din campionat.

Partida de duminică, Agro – VAB, va fi condusă de Darius Meșca (A1, Ploișeti) și Darius Ștefurac (A2, Ploiești).

CLASAMENT DIVIZIA A1

1. CSM București 48 puncte, 2. Volei Alba Blaj 42 puncte, 3. Știința Bacău 38 puncte, 4. Agroland 35 puncte, 5. CSM Târgoviște 33 puncte, 6. CSM Lugoj 16 puncte, 7. Dinamo 14 puncte, 8. Penicilina Iași 11 puncte, 9. U NTT Data Cluj 11 puncte, 10. Medicina Târgu Mureș 7 puncte

#ForzaAgro