Echipa de junioare a clubului nostru s-a întărit în această perioadă de pregătire cu două jucătoare consacrate în competițiile juvenile. Alături de coordonatoarea Marisa Radu, extrema Anca Mănuc a fost transferată de clubul nostru. Născută la 1 septembrie 2000, noua noastră jucătoare are în palmares trei titluri naționale: în Divizia Minivolei (2012) și în Divizia Speranțe (2013, 2014).

A început voleiul la vârsta de 7 ani, în orașul natal, la CS S.L.E.N. 90 Medgidia. În sezonul precedent, Anca Mănuc a evoluat pentru CSS1 Momentos Constanța, înainte de a alege să vină la Timișoara. Evoluează pe postul de extremă, are 1.78m înălțime, iar din 2014 a intrat în circuitul reprezentativelor juvenile.

Am ales Timișoara deoarece am auzit despre proiectul de viitor. Faptul că se pune accent pe jucătoare din țară nu poate decât să mă bucure și să îmi dea încredere pentru viitor, după terminarea junioratului. Am găsit o echipă frumoasă și unită aici. Mi-a fost ușor să mă acomodez încă de la început. Toată lumea m-a primit cu brațele deschise.

Anca Mănuc - UVT Agroland Anca Mănuc va purta tricoul cu numărul 11 la UVT Agroland Timișoara

Anca ne-a mărturisit că își dorea de mai mult timp să ajungă la Agroland, iar acum este bucuroasă că se poate antrena alături de două jucătoare pe care le admiră.

Sunt bucuroasă că pot să mă pregătesc alături de jucătoare experimentate, așa cum sunt Roxana Bacşiş sau Diana Carbuneanu. Sunt fete de la care am foarte multe de învățat.

Anca Mănuc a prins toată perioada de pregătire cu staff-ul tehnic condus de Bogdan Paul, iar de la începutul acestei săptămâni este oficial jucătoarea echipei UVT Agroland Timișoara. Ea va debuta pentru Agro la începutul lunii octombrie, atunci când este programat startul noului sezon din Divizia Junioare.