UVT Agroland Timișoara este pregătită să obțină a patra victorie consecutivă în Divizia A1 de volei feminin. Sâmbătă, la Timișoara, este programat duelul nou-promovatelor în elită, Agro – “U” NTT Data Cluj. Jucătoarea cu cei mai mulți ași din campionat, Andreea Petra a precizat că atmosfera din grup este foarte bună după victoria din derbiul Banatului cu CSM Lugoj. Totodată, voleibalistele formației de pe Bega și-au învățat lecția după meciul cu Dinamo și tratează foarte serios partida din etapa a 13-a, programată la sala UVT de pe strada Oituz, la ora 19:30.

După un început de an ușor ezitant, jucătoarele de la Agroland doresc să continue seria succeselor.

Suntem mult mai motivate după meciul cu CSM Lugoj, suntem bucuroase că am reușit să câștigăm derbiul Banatului, mai ales că am muncit mult. Rezultatul a vorbit de la sine. – A. Petra

Pentru Agro urmează duelurile cu echipele de pe ultimele două poziții în Divizia A1: U NTT Data Cluj (locul 10) și Penicilina Iași (locul 9). Andreea Petra anunță că aceste două jocuri vor fi abordate foarte serios.

Sunt două meciuri mult mai accesibile la prima vedere. Chiar dacă sunt echipele de pe ultimele două locuri, trebuie să le luăm în serios și să ne pregătim ca pentru meciurile cu adversari mai puternici. Ne-am învățat lecția la partida cu Dinamo, când o echipă care nu are foarte multă experiență a demonstrat că poate să pună probleme.

Andreea Petra-echipa ideala Divizia A1

Petra este jucătoarea cu cei mai mult ași din Divizia A1 (29) și singura jucătoare de la Agroland nominalizată în echipa campionatului, conform site-ului FRV.

Până acum este un sezon foarte bun pentru mine. Mă bucur că sunt jucătoarea cu cei mai mulți ași din campionat. Am muncit foarte mult, nu pot să spun că am pregătit special acest procedeu, dar se pare că a dat roade și rezultatele sunt destul de bune. – A. Petra

Partida UVT Agroland Timișoara – “U” NTT Data Cluj este programată sâmbătă, 27 ianuarie, la sala UVT de pe strada Oituz, la ora 19:30. Accesul spectatorilor este gratuit.

#ForzaAgro