UVT Agroland Timișoara pune la punct ultimele detalii pentru turneul final al Diviziei Junioare de volei. Astăzi, formația noastră s-a antrenat alături de junioarele campioanei Ungariei, Linamar Bekescsaba (BRSE). Antrenorii celor două formații au profitat de această întâlnire și au testat mai multe formule, precum și diferite scheme de joc.

Până la startul fazei finale a campionatului, Larisa Vasilică & Co. se pregătesc la Timișoara, după ce au revenit de la Câmpulung Muscel. Astăzi, la sala “Constantin Jude”, formația noastră a efectuat un antrenament comun cu echipa U19 de la Linamar Bekescsaba. Agro și BRSE au disputat șase seturi, fiecare echipă adjudecându-și câte trei seturi.

Ambele grupări se pregătesc pentru fazele finale destinare junioarelor, în România și Ungaria. Formația noastră își va apăra titlul săptămâna viitoare, în perioada 21-25 mai, în București. BRSE are programat turneul final de 6 pestre trei săptămâni și își propune să câștige medaliile de aur.

Mă bucur că am putut extinde colaborarea cu Linamar Bekescsaba și la nivel de junioare. A fost un antrenament util, în compania uneia dintre cele mai bune echipe din Ungaria. Nu avem mult timp la dispoziție să pregătim turneul final, motiv pentru care antrenamentul comun de astăzi ne-a ajutat și mai mult să corectăm ce avem de corectat până la faza finală a Diviziei Junioare.Bogdan Paul

Vă amintim, la turneul final, Agroland face parte din Seria 1, alături de CSM București, CTF Mihai 1 București și LPS Viitorul Pitești.

#ForzaAgro