Cu o rundă înainte de finalul sezonului regular din Divizia A1 de volei feminin, două jucătoare de la UVT Agroland Timișoara domină topurile individuale, conform site-ului Federației Române de Volei. Roxana Bacșiș este jucătoarea cu cele mai multe puncte – 258 – reușite până în acest moment, în timp ce Andreea Petra este jucătoarea cu cel mai eficient serviciu și cei mai mulți ași – 38. În top 5 pentru cel mai eficient atac, Andrea Lakovic este pe poziția a treia, cu 58%.

După victoria cu Medicina Târgu Mureș, scor 3-1, Roxana Bacșiș a depășit-o în topul jucătoarelor cu cele mai multe puncte din Divizia A1 pe Ioana Baciu (244 puncte) de la CSM București. Bacșiș are 258 de puncte și a urcat pe primul loc în aceată ierarhie. Bacșiș prinde și clasamentul celor mai bune cinci jucătoare la blocaj, fiind pe poziția a cincea cu 36 de blocaje. În acest campionat, Roxana și-a trecut în cont și 22 de ași, celelalte puncte fiind reușite din atac (200). 

petrasibacsis

Andreea Petra este în continuare jucătoarea cu cel mai eficient serviciu din Divizia A1 de volei feminin. Petra a reușit în primele 17 runde 38 de ași și are o medie de 0,63 ași / set. Petra se descurcă excelent și la blocaj, unde este pe locul al treilea în top 5, cu 41 de blocaje. La ultimul meci, Andreea Petra a reușit nu mai puțin de 8 blocaje câștigătoare.

Petra și Bacșiș sunt cele două jucătoare de la UVT Agroland care se regăsesc în echipa ideală a campionatului. 

Andrea Lakovic la atac

Andrea Lakovic a urcat o treaptă în clasamentul jucătoarelor cu cea mai ridicată eficiență la atac. 58% din atacurile jucătoarei din Muntegru au adus puncte pentru UVT Agroland Timișoara, în primele 17 runde din Divizia A1 de volei feminin (136/235). De altfel, Lakovic este a doua realizatoare a trupei de pe Bega cu 171 de puncte, dintre care 21 de blocaje și 14 ași.

#ForzaAgro