Delegația formației noastre a plecat în această dimineață, pe calea aerului, spre București, de unde își continuă drumul până la Târgoviște. Sâmbătă, 10 moiembrie, UVT Agroland Timișoara evoluează pe terenul formației CSM din localitate, de la ora 19.00, în runda a treia din Divizia A1 de volei feminin. Distanța lungă și valoarea adversarului sunt ingredientele unui meci dificil, în opinia antrenorului Bogdan Paul.

După două meciuri pe teren propriu în acest campionat, pentru UVT Agroland urmează două depalsări, ambele dificile: la Târgoviște (10 noiembrie) și la Bacău (17 noiembrie).

“Chiar dacă avem un program încărcat, știam ce urmează, știam care sunt problemele acestor săptămâni. Urmează două deplasări, în primul rând foarte lungi. În al doilea rând, sunt două deplasări dificile. Așa cum știm de anul trecut, sunt adversari redutabili, care vor dori să își treacă în cont toate punctele”, a spus Bogdan Paul.

CSM Târgoviște are patru puncte după primele două runde și ocupă poziția a treia în clasament, la o lungime în fața formației noastre.

“În momentul de față, Târgoviște este o echipă care joacă foarte bine acasă. A reușit un meci foarte bun cu CSM București, în prima etapă, și a obținut o victorie normală cu CSU Galați. Jucăm într-o sală care nu se apropie de cea în care ne antrenăm noi zilnic. Din toate punctele de vedere este o deplasare dificilă”, a adăugat antrenorul formației noastre.

Din punct de vedere medical, situația nu s-a schimbat față de primele două partide din Divizia A1. Centrul Andreea Petra încă nu s-a recuperat complet.

“Avem probleme în continuare, Andreea Petra nu este complet refăcută și mai sunt și alte jucătoare care acuză mici dureri. Este normal, este perioada în care apar durerile și contracturile. Pe de altă parte, trebuie să gestionăm acest parcurs”, a conchis Paul.

Partida CSM Târgoviște – UVT Agroland Timișoara, din runda a treia a Diviziei A1 este programată sâmbătă, 10 noiembrie, la ora 19.00. Meciul va fi condus de un cuplu din Ploișeti: Darius Meșca (A1) și Alin Mataizer (A2).