Antrenorul formației UVT Agroland Timișoara, Bogdan Paul, a tras concluziile meciului pierdut astăzi în București cu Dinamo, scor 2-3, în urma căruia formația noastră a fost eliminată din Cupa României. Relațiile de joc au avut de suferit, din cauza modificărilor pe posturi, pe care staff-ul nostru a fost forțat să le facă. 

Andreea Petra este în continuare indisponibilă, iar pe postul de centru, alături de Roxana Iancu, a apărut din nou Maeva Orle. Antrenorul formației noastre a explicat și că multe momente puteau fi gestionate mai bine în alte condiții.

“Este greu de trăit un meci din spatele terenului. Au fost foarte multe momente pe care echipa nu le-a putut gestiona corect și poate în alte condiții am fi reușit să le gestionăm altfel. Îmi pare rău că nu ne adunăm în momentele importante, îmi pare rău că încă facem greșeli copilărești. Aceste lucruri ar trebui schimbate. Pe de altă parte, trebuie să acceptăm că modificările pe posturi au afectat relațiile de joc. Să sperăm că vom reuși să îmbunătățim acest aspect și că vom dezvolta un alt gen de joc”, a spus Bogdan Paul.

Paul cere mai multă atenție și mai puține erori de la jucătoarele sale, după meciul din Cupa României.

“Dinamo a jucat3, voleibalistele de acolo s-au bătut pentru toate mingile. Este adevărat că am făcut foarte multe greșeli, dar Dinamo a luptat până la final. Îi felicit pe cei de acolo pentru victorie și le urez succes în etapa următoare. Noi trebuie să fim mult, mult mai atenți la ceea ce facem pentru că la acest meci numărul de erori a fost prea mare”, a conchis Paul.

Agroland se întoarce în această seară la Timișoara, iar mâine începe să pregătească jocul din runda a doua a Diviziei A1. Sâmbătă, la ora 19.00, UVT Agroland primește vizita vicecampioanei Volei Alba Blaj. Partida este programată la sala UVT de pe strada Oituz.