Antrenorul formatiei noastre, Bogdan Paul, este multumit de jocul prestat de jucatoarele sale, chiar daca UVT Agroland Timisoara a cedat in runda a doua Diviziei A1, scor 0-3, cu Volei Alba Blaj. Paul a punctat ca elevele sale au avut o alta atitudine fata de meciul din Cupa Romaniei, cu Dinamo, si a laudat prestatia jucatoarelor sub 23 de ani.

UVT Agroland a reusit un joc solid cu vicecampioana Europei, Volei Alba Blaj, chiar daca rezultatul a fost pozitiv pentru vizitatoare. La finalul meciului, Bogdan Paul a avut cuvinte de lauda pentru echipa pe care o pregateste.

“A fost un meci disputat, cu faze frumoase. Ma bucura acest lucru, lasand la o parte evolutia scorului. Poate ca puteam gestiona mai bine anumite situatii, dar ma bucura faptul ca diferenta de joc efectiv, de constructie, de relatie de joc, practic aspecte tehnice ce ma intereseaza pe mine, fata de meciul de la Dinamo, este imensa. Este imbucurator, am avut doua zile in care am discutat problemele pe care le-am avut la meciul cu Dinamo. Ma bucur ca jucatoarele noastre au raspuns pozitiv si ca am rezolvat foarte multe probleme”, a opinat Bogdan Paul.

In setul al treilea, formatia noastra a tinut piept vicecampioanei din Blaj cu trei jucatoare sub 23 de ani in teren: Larisa Vasilica, Petruta Orlandea si Sorina Miclaus.

“Jucatoarele sub 23 de ani fac parte din lotul nostru, trebuie sa acceptam totusi ca nu putem sa tinem jucatorii tineri la nesfarsit in patratel. Lasand la o parte faptul ca trebuie sa avem acesti jucatori sub 23 un anumit numar de seturi in campionat, eu nu cred ca noi aveam nevoie de un regulament pentru a ne realiza de fapt un concept. Conceptul este ca acesti jucatori tineri sa stea in teren si sa joace inclusiv in momente importante. Au facut-o cu curaj si au respectat intr-o anumita masura sarcinile de joc. Sper ca acest tren sa mearga mai departe”, a precizat principalul formatiei noastre.