UVT Agroland Timișoara a înregistrat două victorii și o înfrângere la primele meciuri disputate înainte de startul sezonului 2017-2018. Antrenorul Bogdan Paul este mulțumit că fetele au creat un grup unit într-un timp foarte scurt. Legat de evoluția la “Cupa BMW Banat Car”, staff-ul tehnic a reușit să găsească problemele care trebuie rezolvate până la startul Diviziei A1.

Bogdan Paul, la time-out

Ne-am atins scopul. Pe plan sportiv, a fost un turneu de pregătire, și a fost un turneu de prezentare a formației noastre pentru iubitorii de volei din Timișoara. Din punct de vedere sportiv, pot să pun că a fost important că am reușit să vedem exact ce probleme mai sunt de rezolvat. Important este să reușim să acoperim un volum cât mai mare de informații, iar la turneul amical de la Blaj să reușim să jucăm și mai bine.

Legat de obiectivul echipei pentru stagiunea 2017-2018, Bogdan Paul este încrezător că echipa va reuși să îl îndeplinească fără probleme.

Nu am avut emoții nici măcar o secundă înainte de acest turneu, nu am nici acum emoții că nu vom reuși să ne clasăm în zona locurilor 1-6. Este important să facem echipa asta cât mai puternică, atunci și rezultatul sportiv va fi pe măsură.

Vă amintim, Agro a trecut cu 3-0 de Linamar Bekescsaba și U NTT Data Cluj, și a fost învinsă cu 3-0 de Volei Alba Blaj, la “Cupa BMW Banat Car”.

Pentru Agroland urmează altrei trei partide de verificare, la “Cupa Blajului 2017”, turneu organizat de campioana României, Volei Alba Blaj. La competiția programată între 4 și 6 octombrie, au mai confirmat prezența Știința Bacău și OK Zeleznicar Lajkovac (locul 4 în prima ligă a Serbiei).

Programul formației noastre la acest turneu:

  • Miercuri, 4 octombrie, ora 17:00: Agro v. Știința Bacău
  • Joi, 5 octombrie, ora 17:00, Agro v. Zeleznicar Lajkovac
  • Vineri, 6 octombrie, ora 13:00, Agro v. CSM Volei Alba Blaj

Partida programată miercuri se anunță extrem de interesantă, ținând cont că în prima etapă din Divizia A1 Agroland se deplasează la Bacău.