Doar o zi au stat în Timișoara voliebalistele de la UVT Agroland, după ce s-au întors din Budapesta. În această dimineață, formația noastră a ajuns București pentru meciul cu Dinamo, programat sâmbătă, 1 decembrie, la ora 12.30. Înaintea duelului din runda a șaptea a Diviziei A1 de volei feminin, antrenorul Bogdan Paul anunță că o victorie de trei puncte este foarte importantă pentru obiectiv.

Bogdan Paul își dorește de la elevele sale să conștientizeze importanța meciului cu Dinamo și să treacă peste înfrângerea de la mijlocul săptămânii, suferită pe terenul formației Vasas Budapesta, în Cupa Challenge.

“Din păcate, programul este foarte aglomerat. În momentul de față suntem nevoiți să anulăm meciul slab pe care l-am făcut în Ungaria și sper că fetele înțeleg importanta următorului joc din campionat. Este foarte important să obținem un rezultat pozitiv, care să ne țină în lupta pentru ocuparea unui loc de play-off”, a precizat Bogdan Paul.

Dinamo și Agroland s-au întâlnit deja în acest sezon. Formația din capitală s-a impus cu 3-2 în primul tur al Cupei României. Paul se așteaptă și de această dată la un meci dificil.

“Nu are legătura cu revanșa, într-un final nu are legătura cu orgoliul. Pur și simplu ne dorim tare punctele puse în joc. Este foarte important să ne întoarcem la Timișoara cu o victorie de trei puncte. Dinamo este o echipă mai bună decât în sezonul trecut. Cred că este o echipă care poate pune multe probleme și este o echipă care joacă foarte bine acasă. Va fi un meci foarte dificil”, a adăugat tehnicianul formației noastre.

Meciul Dinamo – UVT Agroland Timișoara va fi condus de un cuplu din Piatra Neamț: Octavian Diaconiță (A1) – Cristian Ouatu (A2).