UVT Agroland Timișoara este pregătită pentru cea mai lungă deplasare din acest sezon al Diviziei A1 de volei feminin. Formația noastră pleacă mâine dimineață, pe calea aerului, spre București, de unde își va continua drumul spre Galați. Sâmbătă, la ora 12.00, Daniela Lupescu & Co. evoluează pe terenul ultimei clasate, CSU Belor Galați. Antrenorul Bogdan Paul își dorește toate punctele puse în joc, dar știe că partida poate fi dificilă. 

După cinci înfrângeri consecutive, formația noastră este pregătită pentru ultimul meci din 2018. Obiectivul deplasării la Galați este stoparea seriei negative.

“Este ultimul meci al turului și sper să terminăm perioada nefastă care a bântuit rezultatele sportive ale echipei noastre. Vrem să obținem un rezultat pozitiv care să ne aducă o poziție normală în clasament și liniștea de care avem nevoie în acest moment”, a precizat Bogdan Paul.

CSU Galați este singura echipă care nu a obținut nici măcar un punct în acest campionat. Jucătoarele pregătite de Ileana Berdilă au câștigat un singur set, în șapte partide. Chiar și așa, Bogdan Paul le cere elevelor sale să abordeze partida din runda a 9-a a Diviziei A1 de volei feminin cu maximă seriozitate.

“CSU Galați, din ce am văzut, este o formație care poate să ridice probleme când joacă pe teren propriu. Așa cum experiența ne-a arătat, un meci care poate să pară ușor, se transformă într-unul foarte dificil, dacă nu îl tratezi serios. Tratăm foarte serios această deplasare și ne dorim să ne întoarcem la Timișoara cu toate punctele”, a explicat principalul formației noastre.

Staff-ul tehnic nu se va baza pentru acest joc pe Katarina Jovanovic. Extrema formației noastre a fost învoită să se întoarcă în Serbia pentru o problemă familială și totodată pentru a-și rezolva situația cu viza.

“Este o absență care se simte în lotul nostru, dar eu cred că celelalte extreme se pot achita de sarcini eficient”, a conchis Bogdan Paul.

Partida CSU Galați – UVT Agroland Timișoara va fi condusă de un cuplu din București: Alexandru Prodana (A1) – Georgiana Guguiatu (A2).