UVT Agroland Timișoara a bifat al șaptelea succes în Divizia A1 de volei feminin. Aseară, formația pregătită de Bogdan Paul a trecut, pe teren propriu, de Dinamo București cu 3-2, acesta fiind primul meci de cinci seturi în care a fost angrenată în acest sezon trupa bănățeană. La final, Paul s-a arătat destul de nemulțumit de evoluția elevelor sale și de câteva decizii ale asistenților de linie.

Diana Balintoni & Co. au avut parte de un meci mult mai dificil decât se anunța. Cu excepția ultimului act, Dinamo a reușit să stea în permanență aproape de adversare pe tabelă, evouție concretizată cu un punct pentru formația bucureșteană.

Din păcate, am jucat foarte rău. Fără nici o excepție, întreaga echipă a jucat sub nivelul pe care o poate face. Sunt multe de discutat, vom face o analiză obiectivă, au fost foarte multe greșeli, multe situații în care nu am respectat planul tactic. Am jucat cu un adversar care a evoluat foarte bine, care are niște jucătoare tinere care au evoluat foarte dezinvolt. Poate acesta este tributul pe care îl plătești când subestimezi un adversar. Din păcate, nu trebuia să dăm un punct. Am visat că ne apropiem de locul al patrulea, acum ne-am îndepărtat. Poate trebuie să ne trezim, să ne dăm seama de realele așteptări pe care le putem avea. Returul abia a început. Avem meci și cu CSM București în Cupa României, apoi o deplasare dificilă în campionat la Lugoj. – B. Paul

Bogdan Paul cu Dinamo

În special în setul al patrulea și în tie-break, câteva decizii de arbitraj, în care au fost implicați asistenții de linie, au creat tensiune, atât la nivelul celor două bănci tehnice, cât și în tribune. Bogdan Paul a opinat că își dorește mai multă atenție din partea acestor oficiali.

Am asistat la niște decizii ciudate ale tușierilor. Au fost câteva mingi clare, la care am fost surprins de decizii. Nu vreau să discut despre arbitraj, pentru că noi am prestat un joc slab și aceasta este marea mea supărare. Totuși, tușierii din Timișoara ar trebui să fie puțin mai atenți. Noi dacă greșim, o facem pe banii noștri. Ei dacă fac greșeli, tot noi le plătim. Îmi pare rău că au fost momente tensionate, generate de niște decizii, să le numesc eronate. Nu este treaba mea să judec cu adevărat arbitrajul, eu doar pot să îl apreciez. – B. Paul

În altă ordine de idei, UVT Agroland Timișoara își consolidează poziția a 5-a în clasamentul Diviziei A1. Agro are acum 20 de puncte, cu 11 mai mult decât adversara de ieri, și 10 în plus față de CSM Lugoj, formație care mâine joacă pe terenul Științei Bacău.