UVT Agroland Timișoara continuă duelurile cu CSM-urile din Divizia A1 de volei feminin. După întâlnirea cu liderul din București, formația timișoreană a plecat astăzi spre Târgoviște via București, pentru meciul cu medaliata cu bronz din sezonul trecut. Junioarele Petruța Orlandea și Larisa Vasilică susțin în această săptămână probele orale din cadrul bacalaureatului și nu au făcut deplasarea. Pentru un rezultat bun în meciul programat mâine, la ora 18.00, antrenorul Bogdan Paul consideră că elevele sale trebuie să joace la capacitate maximă în fiecare set.

“Agro” întâlnește mâine echipa de pe ultima treaptă a podiumului din Divizia A1 de volei feminin, CSM Târgoviște. Pentru un rezultat pozitiv, Diana Balintoni & Co. trebuie să repete evoluția din ultimul set cu CSM București pe toată durata partidei.

Trebuie să poți să repeți figura din ultimul set cu CSM București. Una este să joci un set la putere maximă, alta este să joci trei, patru sau cinci seturi la capacitate maximă. La ultimul meci am început slab primele două seturi, apoi a fost greu să prindem adversarul din urmă. Din păcate, în volei nu e ca la sărituri cu schiurile, să primești puncte și pe impresie artistică. Aici punctele se contabilizează matematic, câștigi sau nu câștigi. De pomană jucăm bine dacă nu câștigăm. Eu îmi doresc să câștigăm seturi și puncte și cu primele patru echipe din campionat. Chiar dacă am plecat cu un obiectiv mai puțin îndrăzneț, nu înseamnă că nu ar trebui să ne gândim la mai mult sau să ne dorim mai mult. – B. Paul

UVT Agroland - CSM Bucuresti / time-out

CSM Târgoviște vine după un program încărcat, în campionat și în Cupa Challenge. În ultima rundă, trupa de lângă Turnul Chindiei a avut nevoie de cinci seturi pentru a trece de Știința Bacău, iar oboseala poate fi un avantaj pentru Agroland.

Toate amănuntele contează. Într-adevăr, poate fi un avantaj pentru noi că Târgoviște vine după niște meciuri lungi.  Să nu uităm însă că CSM Târgoviște are o bancă destul de lungă și are jucătoare care, nefiind titulare de drept, pot să intre și să le suplinească foarte bine pe titulare. – B. Paul

Cele două formații sunt despărțite în acest moment de două puncte în clasamentul Diviziei A1 de volei feminin. CSM Târgoviște ocupă poziția a treia, cu 31 puncte, în timp ce Agroland Timișoara este pe poziția a cincea, cu 29 de puncte.