Pentru UVT Agroland Timișoara urmează o nouă săptămână dificilă, cu trei meciuri în șapte zile, în Divizia A1 de volei feminin și Cupa României. Două dintre cele trei partide sunt programate la Timișoara, cu CSM Târgoviște (Divizia A1) și CSM București (Cupa României), formația noastră va pleca apoi spre Târgu Mureș pentru meciul de campionat cu Medicina. Antrenorul Bogdan Paul consideră că echipa s-a pregătit pentru această perioadă încărcată și va reuși să țină ritmul. 

Tehnicianul formației noastre consideră că este important ca până la finalul perioadei competiționale din acest an să nu apară probleme serioase medicale în sânul echipei.

Bogdan Paul / UVT Agroland - CSM Lugoj

Este dificil, dar pentru asta ne-am antrenat. Am avut un cantonament puternic în vară, apoi un volum mare de pregătire, pentru asta am făcut toate eforturile, pentru a reuși să ținem ritmul acestor meciuri jucate foarte des. Din păcate suferim de lipsă de efectiv matur, este un nucleu de nouă jucătoare care duce greul competițional. Junioarele ne ajută în pregătire, sunt mereu alături de noi, dar e mai dificil pentru ele să facă față acestui nivel în acest moment. În teren stau tot jucătoarele de experiență, iar ele sunt puține, motiv pentru care trebuie să fim atenți la starea de sănătate. – B. Paul

Mâine, la ora 19:30, UVT Agroland (locul 4, 12 puncte) se duelează cu CSM Târgoviște (locul 5, 11 puncte). Jocul este programat la Sala UVT de pe strada Oituz și face parte dintr-un nou cuplaj al echipelor timișorene de primă ligă. La ora 17:00, în campionatul masculin, este programată întâlnirea CSU UV Timișoara – Știința Explorări Baia Mare.

După partida de sâmbătă, formația noastră va juca din nou la sala UVT, dar în Cupa României, în manșa tur din sferturile competiției. Miercuri, 29 noiembrie, la Timișoara vine CSM București (ora 19:30).

Diana Balintoni & Co. vor avea o zi pentru refacere, urmând să plece spre Târgu Mureș vineri, 1 decembrie, pentru partida programată a doua zi, în compania formației locale Medicina, din runda a opta a campionatului.