UVT Agroland Timișoara are programat unul dintre cele mai dificile meciuri din acest campionat. În etapa a doua a Diviziei A1 de volei feminin, cea mai frumoasă echipă primește vizita vicecampioanei Europei, Volei Alba Blaj. Înaintea duelului programat sâmbătă, 3 noiembrie, ora 19.00, la sala UVT-Oituz, antrenorul Bogdan Paul consideră că elevele sale au nevoie de jocuri tari în această perioadă.

Staff-ul formației noastre nu va avea la dispoziție nici la meciul din runda a doua a campionatului tot lotul, deoarece Andreea Petra nu este complet refăcută după accidentarea la gleznă. Chiar dacă la Timișoara vine una dintre cele mai puternice formații din campionat, Bogdan Paul consideră că echipa pe care o antrenează are nevoie de adversari puternici.

“Jucăm în compania unei echipe extraordinar de puternice. Un meci cu Volei Alba Blaj, indiferent că este acasă sau în deplasare, este dificil. Atât timp cât joci cu un adversar puternic te și motivezi foarte bine și cred că jucătoarele noastre își doresc să înceapă să se exprime în formulă completă, pentru că nu am reușit acest lucru decât în două meciuri. De fapt, într-o formulă aproape completă, pentru că Andreea Petra încă nu este recuperată. Cred că avem nevoie de meciuri puternice, pentru a crește în valoare în următoarele săptămâni”, a precizat Bogdan Paul

Paul dorește o altă atitudine de la elevele sale, după eliminarea din Cupa României.

“Îmi doresc să văd mai puține greșeli față de meciul din Cupa României, o altă atitudine și o altă abordare. Aceste lucruri se câștigă însă de la meci la meci, nu poți să le schimbi într-o seară”, a adăugat antrenorul formației noastre.

Și vicecampioana Europei s-a confruntat cu probleme de lot în ultimele trei săptămâni, dar Bogdan Paul apreciază că în lotul formației din Mica Romă orice jucătoare poate fi titulară.

“Volei Alba Blaj este o echipă care se pregătește din nou pentru un parcurs european bun, este o echipă care își dorește să câștige campionatul. Are în componență voleibaliste care pot să joace la orice oră titulare. Nu știu dacă există posibilitatea ca în meciul de sâmbătă să avem oponente rezerve sau titulare. Avem oponente jucătoare de foarte mare valoare, cu foarte multă experiență, trecute prin campionate puternice și sunt convins că vor juca până la ultimul punct cât se poate de serios”, a conchis Paul

Partida UVT Agroland v. Volei Alba Blaj este programată sâmbătă, 3 noiembrie, la ora 19.00, la sala UVT de pe strada Oituz. Meciul va fi condus de Marius Șanta (A1) și Mircea Rus (A2), ambii din Cluj-Napoca.