UVT Agroland Timișoara nu a reușit să întoarcă soarta calificării în optimile Cupei Challenge. Aseară, în returul șaisprezecimilor, formația noastră a fost întrecută de Vasas Budapesta cu 3-0 (17, 13, 25), la capătul unui meci în care a oferit cadou 23 de puncte adversarelor. În plus, echipa din capitala Ungariei a fost superioară la blocaj, 15-3, precum și la serviciu (raportul așilor 9-1).

„E greu să mai tragem concluzii după meciuri de această factură. Pur și simplu, nu a fost decât o singură echipă în teren, cea adversă. Nici nu sunt foarte multe lucruri de spus în această situație. Am crezut că jocurile precedente au fost cele mai slabe ale noastre, dar m-am înșelat. Acesta a fost cel mai slab! Nivelul la care am jucat astăzi nu ne permite nici măcar să prindem play-off-ul în campionat, nu mai vorbesc de a emite pretenții în cupele europene. Am ajuns în această situație și nu ar fi trebuit să se întâmple”, a spus Bogdan Paul.

Principalul formației noastre este conștient că de la derbiul cu CSM Lugoj formația traversează o perioadă de criză.

„Sunt multe explicații, răul a fost făcut mai demult, iar aici sunt mulți factori care au determinat această criză. Pentru că traversăm o criză, în mod evident! Nu ne mai regăsim în foarte multe situații de joc. Sunt lucruri pe care acum trei săptămâni le făceam cu foarte mare ușurință, iar acum au devenit extrem de complicate. Începând de la meciul cu Lugojul de acasă, jucăm din ce în ce mai prost, lucru care a dus la nivelul la care suntem acum. Nu sunt foarte multe lucruri de spus… Îmi e greu să fac o analiză tehnică, în condițiile în care n-am făcut nimic bine”, a concluzionat Bogdan Paul.

După duelul cu Vasas, jucătoarele noastre au la dispoziție doar ziua de astăzi pentru a pregăti duelul cu CSM București, din runda a 8-a a Diviziei A1 de volei feminin. Partida contra campioanei en-titre este programată sâmbătă, decembrie, la ora 19.30, la sala UVT-Oituz.