UVT Agroland Timișoara nu a început deloc bine duelul cu liderul campionatului, CSM București. Formația din capitală a dominat categoric primul set (25-12), iar scenariul a fost similar și în cel de-al doilea (25-20). Extrema trupei de pe Bega, Diana Cărbuneanu, consideră că soarta meciului ar fi putut fi alta dacă Agroland începea cu mai multă convingere și evolua cel puțin ca în ultimul set (28-26 pentru CSMB) pe toată durata partidei. 

Diana Cărbuneanu (7 puncte la meciul de aseară) spune că echipa și-a învățat lecția după prima înfrângere suferită în acest an în campionat.  

Așa cum era de așteptat, a fost un meci foarte dificil. Am avut un prim set slab, pe parcurs ne-am revenit, iar în ultimul set, cred eu, ne-am arătat adevărata valoare. Ne-am învățat lecția, trebuie să intrăm mai repede în joc, să fim o echipă, să ne ajutăm mult mai mult în teren și să respectăm planul tactic. Sperăm să luăm cât mai multe puncte din următoarea deplasare. – D. Cărbuneanu

Diana Cărbuneanu

După o serie de cinci victorii în Divizia A1, eșecul cu CSM București nu va cântări greu la moralul echipei. Diana Cărbuneanu a explicat că nu tracul esta cauza jocurilor mai puțin reușite cu echipele puternice din campionat.

Dacă vom reuși să facem de la bun început un joc frumos, să fim cât mai concentrate, cred că putem obține mai mult și cu primele clasate. Fiecare joc ne unește, indiferent dacă este victorie sau înfrângere. Trebuie să trecem împreună peste orice lucru, pentru că suntem o echipă. – D. Cărbuneanu

Pentru Agroland urmează o săptămână cu două jocuri în Divizia A1. Miercuri, 14 februarie, la ora 18:00, Diana Balintoni & Co. vor evolua pe terenul formației CSM Târgoviște. Apoi, sâmbătă, 17 februarie, cea mai frumoasă echipă revine la sala UVT de pe strada Oituz, pentru întâlnirea cu Medicina Târgu Mureș, programată la ora 18:30.

#ForzaAgro