UVT Agroland Timișoara are programată la finalul acestei săptămâni prima deplasare din sezonul 2018-2019, în Divizia A1 de volei feminin. Cea mai frumoasă echipă joacă pe terenul formației CSM Târgoviște, sâmbătă, 10 noiembrie, la ora 19.00.

După înfrângerea cu Volei Alba Blaj, Daniela Lupescu & Co. au revenit ieri la antrenamente. Fetele pregătite de Bogdan Paul vor avea un program extrem de încărcat în luna noiembrie, cu adversari de calibru, atât în campionat, cât și în Cupa Challenge.

După două jocuri acasă, Agroland pregătește prima deplasare a sezonului. Sâmbătă, formația noastră se duelează cu CSM Târgoviște, în sala în care în campionatul trecut a câștigat un duel din cele două programate.

În primele două etape ale acestui sezon, CSM Târgoviște a pierdut la limită cu CSM București, scor 2-3, și a trecut fără emoții de nou-promovata CSU Belor Galați, scor 3-0. Cu patru puncte, CSMT ocupă locul al treilea în clasament, în timp ce formația noastră este pe poziția a patra, cu un punct mai puțin.

Meciul din runda a treia a Diviziei A1, programat sâmbătă, 10 noiembrie, la ora 19.00, va fi condus de Darius Meșca (A1, Ploiești) și Alin Mataizer (A2, Ploiești).

#ForzaAgro