Calificarea în semifinalele Cupei României de volei feminin a devenit misiune imposibilă pentru UVT Agroland, după meciul tur din sferturile de finală. CSM București s-a impus cu 3-0 (14, 22, 18), la Timișoara, la capătul unui meci pe care l-a dominat categoric. Față de precedentul joc, au fost doar două erori la serviciu în contul formației noastre, însă de această dată recepția a fost punctul slab. 

În primul act, Agro a început curajos, a condus cu 2-0, însă CSM s-a distanțat rapid la 7-2, ulterior mărindu-și ecartul. În următoarele două acte, publicul a aplaudat revenirile echipei pregătite de Bogdan Paul. Totuși, Diana Balintoni & Co. nu au reușit să obțină nici măcar un set din această întâlnire.

  • În actul secund Agroland a salvat șase mingi de set, de la 16-24 la 22-24
  • În ultimul set, formația noastră a recuperat de la 14-18 la 18-18, dar a cedat toate punctele până la final

Agroland - CSM București

Formula utilizată de Bogdan Paul în această seară: Diana Cărbuneanu (5 puncte), Andrea Lakovic (7 puncte), Diana Balintoni (1 punct), Ariana Pîrv (3 puncte), Andreea Petra (9 puncte), Roxana Bacșiș (10 puncte) și Mihaela Ozun (libero). A mai intrat Daniela Lupescu (7 puncte).

Returul este programat în București, la 17 ianuarie 2018.

Pentru echipa noastră urmează meciul din etapa a VIII-a a campionatului, pe terenul echipei CSU Medicina Târgu Mureș, sâmbătă, 2 decembrie, la ora 18:00.