Un joc în viteza și serviciul puternic pot face diferența pentru UVT Agroland Timișoara, la meciul cu CSM Târgoviște, în opinia extremei timișorene Daniela Lupescu. Trupa de pe Bega a trecut peste eșecul cu CSM București, 0-3, și își dorește să obțină un rezultat bun pe terenul formației de pe locul al patrulea. Partida de la Târgoviște este programată astăzi, la ora 18.00.

Agroland Timișoara este de ieri la Târgoviște și își dorește să producă o nouă surpriză contra unei echipe cu pretenții la podium.

Am încercat să ne revenim după meciul cu CSM București, sperăm să fim într-o formă cât mai bună pentru partida de miercuri și să reușim o surpriză, un rezultat bun. – D. Lupescu

Daniela Lupescu

Apărarea este punctul forte al echipei de lângă Turnul Chindiei, dar Daniela Lupescu știe cum pot fi depășite voleibalistele de la CSM Târgoviște. În tur, chiar dacă a fost învinsă cu 3-1, Agroland a arătat în primele trei seturi că poate pune probleme mari.

Noi ne-am dorit și acasă punct sau puncte, dar în final CSM a câștigat cu 3-1. Nici un meci nu seamănă cu altul, noi sperăm să reușim un rezultat bun și să luăm cât mai multe puncte. Fetele de la Târgoviște au o apărare bună și un blocaj destul de înalt. Noi sperăm să fim mai rapide decât ele și să reușim să avem un serviciu cât mai puternic. – D. Lupescu

Daniela Lupescu și-a amintit de meciul cu Știința Bacău, scor 3-0, din prima etapă a returului, când totul a mers perfect pentru UVT Agroland Timișoara.

Ar fi bine să repetăm evoluția din meciul cu Bacău. A mers totul perfect, de la primul set la ultimul punct din setul al treilea. Ne-am înțeles perfect, am avut un timing bun la toate procedeele. – D. Lupescu

Partida CSM Târgoviște – UVT Agroland Timișoara este programată astăzi, la ora 18.00. Jocul va fi condus de un cuplu din Ploiești: Paul Mateizer (A1) și Marius Ștefurac (A2).

#ForzaAgro