Delegația formației a ajuns astăzi la Galați, unde va disputa meciul din etapa a 9-a din Divizia A1 de volei feminin, ultima a turului. UVT Agroland Timișoara este pregătită să stopeze seria rezultatelor negative, pe terenul ultimei clasate CSU Belor Galați. Diana Cărbuneanu este convinsă că formația noastră va reveni la forma bună de joc din prima parte a campionatului. 

”După meciul cu CSM Lugoj s-a produs o ruptură în echipa noastră. Nu pot să spun exact ce s-a întâmplat. Pur și simplu a fost o scădere de formă, mă refer la toate jucătoarele. La antrenamente încercăm să ne regăsim, să creștem nivelul și să revenim la o formă competițională ridicată. Am avut un program încărcat, dar nu cred că acesta este o cauză. Sunt mai mulți factori, dar până la urmă facem sport de performanță și trebuie să trecem peste”, a explicat Diana Cărbuneanu.

Agro întâlnește sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 12.00, CSU Belor Galați – formație care nu a obținut niciun punct în precedentele runde. Va fi ultimul meci din 2018 pentru fetele noastre, iar echipa își dorește să încheie anul cu o victorie.

„Ne dorim o victorie de trei puncte, chiar să nu pierdem niciun set. Încercăm să ne mobilizăm la antrenamente, sperăm să facem un joc frumos și să avem sărbători cât de cât frumoase. Vrem să revenim în sală cu un moral bun și cu forțe proaspete,” a adăugat Cărbuneanu.

Diana Cărbuneanu a ieșit accidentată din duelul cu Vasas Budapesta de la Timișoara, din “16”-imile Cupei Challenge. Extrema formației noastre s-a ciocnit cu Larisa Vasilică și nu a mai continuat meciul. Diana este pregătită să revină pe teren chiar la meciul de la Galați.

„Probleme la spate am de câțiva ani. La meciul cu Vasas m-am ciocnit cu o colegă, dar acum sunt mai bine. Fac recuperare și sper să îmi revin complet cât mai repede”, a conchis Diana Cărbuneanu

Partida CSU Belor GalațiUVT Agroland Timișoara se va juca sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 12.00.