Jucătoarele de la UVT Agroland Timișoara au revenit astăzi la antrenamente, după debutul victorios din campionat. Formația noastră a trecut cu 3-0 de U NTT Data Cluj, în prima rundă a Diviziei A1, iar acum se concentrează pe confruntarea de la mijlocul săptămânii, din primul tur al Cupei României. Daniela Lupescu & Co. pleacă mâine spre capitală, pentru partida cu Dinamo, programată miercuri, 31 octombrie, la ora 14.00.

Calificarea în sferturile Cupei României la volei feminin se joacă miercuri, în București. La fel ca în stagiunea precedentă, Agroland merge pe terenul formației Dinamo București, în primul tur al competiției.

Jucătoarele noastre au programat un antrenament în această seară, iar mâine dimineață vor pleca spre capitală, pe calea aerului. Centrul Andreea Petra este incomplet refăcută și are șanse mici să evolueze.

AGRO ARE 3-0 ÎN MECIURILE DIRECTE

Dinamo și Agroland s-au întâlnit și anul trecut în primul tur al Cupei, tot în București. Formația noastră obținea calificarea în sferturi după o victorie în minimum de seturi, scor 3-0 (19, 20, 20). De altfel, Daniela Lupescu & Co. s-au impus și în cele două meciuri de campionat din sezonul trecut: 3-1 în deplasare și 3-2 la Timișoara.

În altă ordine de idei, partida de miercuri va fi condusă de Darius Meșca (A1, Ploiești) și George Grădinaru (A2, Galați), în timp ce Angeluș Cotoanță (București) este observator din partea Federației Române de Volei.

Sursă foto: Sașa Pastor