UVT Agroland Timișoara pleacă mâine dimineață spre Târgu Mureș, pentru partida din etapa a 8-a a Diviziei A1 de volei feminin. Formația noastră se va duela cu CSU Medicina, din localitate, sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 18:00. Cele două echipe sunt despărțite în clasament de șase puncte.

Delegația formației noastre pleacă mâine dimineată spre Târgu Mureș cu obiectivul de a obține a cincea victorie în acest sezon al Diviziei A1. Antrenorul Bogdan Paul este optimist că elevele sale vor reuși acest lucru și își dorește în plus un meci în care să nu apară probleme de ordin medical.

Bogdan Paul

Teoretic meciul cu Târgu Mureș trebuie să fie ușor, pentru că în momentul de față Medicina este o echipă de la coada clasamentului, este o echipă cu foarte multe junioare, dar voleiul feminin este plin de surprize. Noi avem mici probleme de sănătate în continuare, ca să nu spun că se transformă în probleme mari. Este destul de dificil în momentul de față să acoperim volumul de lucru pe care îl avem doar cu cele opt jucătoare cu care am dus greul până acum. În continuare, junioarele nu sunt pregătite să le ia locul celor mari. Nu pot să țină un meci din Divizia A1 la nivelul pe care trebuie să îl țină. Probabil că la Târgu Mureș vom începe tot cu echipa care funcționează în mod normal, și să sperăm că nu vor apărea alte probleme de sănătate și că vom câștiga – B. Paul

În acest moment, UVT Agroland este pe poziția a cincea în clasament, cu 12 puncte. Medicina este cu două locuri mai jos, cu doar șase puncte strânse în cele șapte jocuri disputate până acum. Meciul programat sâmbătă, la ora 18:00, va fi transmis în format live-video pe pagina de Facebook a clubului nostru.

#ForzaAgro