UVT Agroland Timișoara a ajuns astăzi la Cluj-Napoca pentru duelul nou-promovatelor în Divizia A1 de volei feminin. Atmosfera din lot este pozitivă după succesul din derbiul bănățean cu CSM Lugoj, iar o victorie cu “U” NTT Data Cluj ar fi cadoul perfect pentru Mihaela Ozun, jucătoare care împlinește 25 de ani săptămâna viitoare, la 8 noiembrie.

La întâlnirea cu presa programată înainte de plecarea la Cluj-Napoca, liberoul Mihaela Ozun (foto, #5) a fost foarte optimistă în privința următoarelor două meciuri. Cadoul perfect pentru Miky: șase puncte din șase posibile.

Nici nu se pune problema să nu am parte de un asemenea cadou: o victorie la Cluj, și apoi una cu Iași, în săptămâna în care este ziua mea. Așa mi-au promis fetele, și asta mi-am propus și eu. – M. Ozun 

Mihaela Ozun

Revenind la partida programată mâine, Mihaela Ozun se așteaptă la un meci frumos și vorbește despre asemănările și deosebirile dintre “U” NTT Data Cluj și UVT Agroland Timișoara.

Cu siguranță va fi un meci frumos, și la Cluj este o echipă frumoasă, formată din românce, jucătoare care vor să lupte pentru locul lor în campionat. Eu cred că noi avem un plus de experiență, s-a văzut și la meciul cu CSM Lugoj că avem o echipă luptătoare și cred vom face un rezultat bun. Echipa noastră are foarte multă atitudine, asta ni se cere și consier că asta am arătat până acum, și asta vom arăta și de acum încolo, la fiecare meci mai multă atitudine. – M. Ozun

Formația noastră poate bifa mâine al treilea succes consecutiv în Divizia A1, în vreme ce “U” NTT caută prima victorie în campionat. Parcursul celor două formații în primele trei runde ale campionatului:

Etapa I: Știința Bacău – Agroland 3-1 / Medicina Tg. Mureș – Universitatea 3-1

Etapa I: Dinamo – Agroland 1-3 / Universitatea – Volei Alba Blaj 0-3

Etapa III: Agroland – CSM Lugoj 3-0 / Știința Bacău – Universitatea 3-0

Jocul “U” NTT Data Cluj – UVT Agroland Timișoara este programat mâine, la ora 16:30, în sala “Horia Demian“.