UVT Agroland Timișoara nu a reușit să repete prestația de la ultimul meci cu CSM Târgoviște și se întoarce fără punct din județul Dâmbovița. Trupa de pe Bega a fost învinsă cu 3-0 și a ratat șansa de a fi la egalitate cu formația de lângă Turnul Chindiei. Agroland a început bine, dar CSM Târgoviște a revenit rapid, s-a instalat la conducere și a închis meciul în minimum de seturi. Agroland rămâne pe poziția a cincea, cu 38 de puncte, și are nevoie de o victorie cât mai clară la Lugoj, pentru a păstra șanse la poziția a patra.

Agroland a condus de două ori în primul set și de altă două ori în setul al treilea, insuficient pentru a emite pretenții la punct sau puncte în fața echipei care a urcat pe ultima treaptă a podiumului din Divizia A1 de volei feminin. Eficiența slabă la atac și la serviciu a voleibalistelor de la Agroland a fost fructificată de CSM Târgoviște, formație care a reușit să închidă meciul în minimum de seturi.

CSM Târgoviște v. Agroland | Evoluția scorului

Set 1:  1-4, 8-7, 16-14, 25-21

Set 2: 8-5, 16-11, 25-20

Set 3: 8-7, 16-12, 25-18

UVT Agroland Timișoara

Echipa de start pentru care a opta antrenorul Bogdan Paul: Roxana Bacșiș – 14 puncte (2 blocaje, 1 as), Diana Balintoni – 5 puncte (1 as, 1 blocaj), Andrea Lakovic – 4 puncte, Andreea Petra – 6 puncte (2 blocaje), Daniela Lupescu – 3 puncte, Ariana Pîrv – 8 puncte (2 ași) și Mihaela Ozun – libero. Au mai intrat Diana Cărbuneanu – 3 puncte (1 as, 1 blocaj), Larisa Vasilică – 1 punct, Marisa Radu și Petruța Orlandea.

Diana Balintoni & Co. revin la Timișoara mâine dimineață. De vineri, echipa intră în cantonament la Buziaș pentru derbiul Banatului cu CSM Lugoj. Meciul este programat la sala I. K. Ghermănescu, sâmbătă, 17 martie, la ora 18.30.

 #ForzaAgro