Am avut șansa noastră cu CSM Târgoviște. Aceasta este concluzia serii, după meciul cu echipa care a câștigat medaliile de bronz în sezonul trecut al Diviziei A1 de volei feminin, echipă care și-a confirmat statutul de favorită. 1-3 a fost scorul final (24-26, 21-25, 25-19, 16-25). Formația noastră nu a reușit să fructifice oportunitățile și a greșit mult, încă o dată, la serviciu înregistrând 13 erori. Roxana Bacșiș a fost cea mai bună realizatoare pentru Agro cu 18 puncte, fiind secondadă de Andrea Lakovic, 14 puncte.

Partida a pornit sub semnul echilibrului. Primul set a fost cu multe răsturnări de scor, CSM reușind să se distanțeze pe final. De la 20-23, Agroand a egalat, a salvat o minge de set la 23-24, dar nu a reușit să gestioneze ultimele momente. A urmat un nou set spectaculos, cu o revenire spectaculoasă pe final a fetelor noastre. Trupa de lângă Turnul Chindiei a condus cu 18-11 și 21-16, dar Diana Balintoni & Co. s-au apropiat la o singură lungime, 21-22. Au urmat însă trei puncte consecutive pentru vizitoare, care s-au distanțat la 2-0 la seturi.

agrocsmt2

Actul al treilea a fost dominat de la un capăt la celălat de formația noastră, care a condus pe final și la 24-17, în aplauzele celor peste 250 de spectatori prezenți la sala UVT de pe strada Oituz. Setul al patrulea, și ultimul al meciului, a fost singurul fără istoric. Agroland a condus cu 2-0 la început, dar CSM Târgoviște a recuperat și s-a distanțat rapid, adjudecându-și astfel toate punctele din această partidă.

13 erori la serviciu și 14 erori la atac au comis fetele noastre în această seară

Au evoluat în această seară pentru UVT Agroland: Roxana Bacșiș (18 puncte), Diana Baintoni (1 punct), Andrea Lakovic (14 puncte, eficiență 67%), Andreea Petra (9 puncte), Daniela Lupescu (6 puncte), Ariana Pîrv (4 puncte) și Mihaela Ozun (libero). Au intrat pe parcurs Diana Cărbuneanu (5 puncte), Daria Popa Calotă (1 punct) și Larisa Vasilică.