UVT Agroland Timișoara se pregătește pentru turneul semifinal al Diviziei Junioare. Campioana en-titre a fost repartizată în seria a III-a, jocurile din această fază a competiției urmând să se desfășoare la Câmpulung Muscel, în perioada 9-13 mai.

Medaliatele cu aur și argint de la ultimul campionat național de volei feminin destinat junioarelor au fost repartizate în aceeași serie la fază semifinală din 2018. Agroland și CSU Medicina CSS Târgu Mureș fac parte din seria a treia și sunt favorite la calificarea la turneul final din Divizia Junioare. Din seria a III-a mai fac parte gazda CS Muscelul Câmpulung Muscel, LPS Cluj, CNMV Râmnicu Vâlcea și LPS Bihorul Oradea.

Agroland / Divizia Junioare 2018

În acest sezon, formația noastră a mai jucat doar cu trupa bihoreană în prima fază a campionatului, impunându-se în ambele confruntări directe, cu 3-0 de fiecare dată.

Se joacă după sistemul fiecare cu fiecare, iar primele două clasate se califică la turneul final de 8. Programul turneului semifinal de la Câmpulung Muscel va fi stabilit la ședința tehnică din data de 8 mai.

#ForzaAgro