UVT Agroland Timișoara a plecat în această dimineață, pe calea aerului, spre București. Miercuri, 31 octombrie, cea mai frumoasă echipă luptă pentru un loc în sferturile Cupei României la volei feminin cu Dinamo. Extrema Katarina Jovanovic își dorește o prestație solidă încununată de calificarea în turul al doilea al competiției.

Katarina Jovanovic consideră că atmosferă pozitivă este unul dintre argumentele formației noastre pentru meciul din primul tur al Cupei României. În plus, echipa a progresat și la capitolul relații de joc.

Sper că vom reuși să arătăm pe teren tot ce am lucrat la antrenamente. Este o atmosferă foarte bună în vestiar și cred că acesta este un plus, pentru că avem o echipă nouă, cu multe jucătoare nou-venite în acest sezon. Ne pregătim serios la fiecare antrenament, relațiile de joc încep să fie tot mai bune și sper să ajungem la un nivel cât mai ridicat și să câștigăm meciul acesta. – K. Jovanovic

După victoria de sâmbăta trecută, din prima rundă a campionatului, jucătoatele de la UVT Agroland au prins și mai multă încredere.

Am făcut un joc bun acasă. Au fost multe emoții fiind prima partidă de pe teren propriu. Vreau să îmi felicit colegele pentru prestația de sâmbătă, toată lumea a jucat bine și este important că am fost concentrate. Cred că pot spune că pentru noi acum încep meciurile puternice. Este bine că avem o victorie, mai ales pentru moralul nostru. Am prins și mai multă încredere.

Jovanovic a evoluat pentru Dinamo în sezonul 2016-2017 și spune că are puține emoții înainte de meciul de miercuri, dar acestea sunt constructive. Katarina consideră că este important ca echipa să arate pe teren ce lucrează la antrenamente.

Știu multe lucruri despre Dinamo și mă bucur că mă întorc acolo după doi ani. Am puține emoții, dar sunt constructive. Sunt obișnuită cu sala, le cunosc pe câteva jucătoare de la Dinamo. Sper că ne vom face jocul, că vom arăta pe teren ce exersăm la antrenamente. Dacă reușim acest lucru, nu cred că vom avea probleme să evoluăm la un nivel ridicat. – K. Jovanovic

Partida Dinamo – UVT Agroland Timișoara este programată miercuri, 31 octombrie, la ora 14.00. Învingătoarea se califică în sferturi, fază în care va juca, pe teren propriu, cu CSM Târgoviște, la începutul anului 2019.