UVT Agroland Timișoara pleacă în această seară spre București cu gândul de a-și apăra titlul național la junioare. Formația noastră a fost repartizată în seria 1 a turneului final, alături de clubul organizator CSM București, LPS Viitorul Pitești și CTF Mihai 1 București. Căpitanul Larisa Vasilică a opinat că “Agro” are șanse mari să își apere medaliile de aur cucerite anul trecut la Buziaș.

Ultimele două săptămâni premergătoare fazei finale din Divizia Junioare au fost foarte încărcate pentru formația noastră. Săptămâna trecută s-au desfășurat meciurile din seriile semifinale, iar săptămâna în curs a fost singura pe care tehnicienii au avut-o la dispoziție pentru a pregăti turneul final din București. Atmosfera din vestiarul formației noastre este foarte bună, mai ales după victoria obținută cu Medicina Târgu Mureș , una dintre formațiile favorite la câștigarea trofeului, în seria semifinală de la Câmpulung Muscel.

Echipa este cu moralul sus și cred că vom face meciuri foarte bune la turneul final, pentru a ne apăra titlul. Victoria cu Medicina, de la turneul semifinal, ne-a ajutat foarte mult, din punctul meu de vedere. A fost un meci reușit, la finalul căruia cel mai important este că echipa s-a închegat și mai mult. – L. Vasilică

Agroland - Divizia Junioare 2017

La mijlocul acestei săptămâni, junioarele noastre au efectuat un antrenament comun cu Linamar Bekescsaba. Un test foarte util, în opinia căpitanului Larisa Vasilică.

Testul cu Bekescsaba a fost de mare ajutor. Am avut parte de un adversar tare, am reușit să mai corectăm din greșeli și să lucrăm la capitolul relații de joc. – L. Vasilică

Larisa crede cu tărie în șansa formației noastre de a câștiga titlul pentru al doilea an consecutiv și spune că fiecare meci va fi tratat cu multă seriozitate la faza finală.

Din punctul meu de vedere, avem o șansă bună să ne calificăm în semifinale din această serie. Trebuie să tratăm serios fiecare meci. Eu cred că avem șanse mari să ne apărăm titlul. – L. Vasilică

TURNEU FINAL DIVIZIA JUNIOARE

Seria 1: CSM București, AGROLAND, CTF Mihai 1 București, LPS Viitorul Pitești

Seria 2: CSS 1 Momentos Constanța, Dinamo București, CSS Lugoj, Medicina Târgu Mureș

Primele două clasate în fiecare serie se califică în semifinale. Programul competiției va fi stabilit la ședința tehnică de mâine.

#ForzaAgro