UVT Agroland Timișoara a ajuns ieri la Câmpulung Muscel, oraș în care va avea loc turneul semifinal al Diviziei Junioare de volei feminin. Formația noastră a fost repartizată în seria a III, alături de CSU Medicina CSS Târgu Mureș, LPS Cluj, CNMV Râmnicu Vâlcea, LPS Bihorul Oradea și gazda CS Muscelul. Căpitanul Larisa Vasilică se așteaptă la un turneu echilibrat, mai ales că din această serie fac parte medaliatele cu aur și argint din campionatul trecut.

“Agro” a ajuns ieri la Câmpulung Muscel, via București, și își va afla în această seară programul meciurilor de la turneul semifinal. Căpitanul Larisa Vasilică spune că toate meciurile pot fi dificile, chiar dacă pe hârtie două echipe pornesc ca favorite pentru calificarea la turneul final.

Din punctul meu de vedere, va fi un turneu echilibrat. Toate meciurile trebuie tratate cu aceeași seriozitate, chiar dacă noi și CSU Tg. Mureș suntem favorite. Sinceră sa fiu, nu m-am așteptat sa ne întâlnim din această fază cu Medicina, tot timpul ne întâlneam la turneul final. Consider că din această serie confruntarea dintre noi și Târgu Mureș va fi cea mai frumoasă și va oferi un volei de calitate. Cine e mai bun sa câștige. – L. Vasilică

UVT Agroland - Divizia Junioare 2018

Turneul semifinal de la Câmpulung Muscel se desfășoară de mâine până duminică. Programul va fi stabilit la ședința tehnică programată în această seară. Se joacă după sistemul fiecare cu fiecare iar primele două clasate se califică la turneul final.

Lotul formației noastre pentru această fază a competiției: 2. Marisa Radu, 3. Cybill Catargiu (libero), 7. Petruța Orlandea, 10. Larisa Vasilică, 11. Anca Mănuc, 12. Cristina Florea, 13. Karina Murariu, 15. Sorina Miclăuș, 16. Doina Cojocaru, 20. Florina Murariu.

#ForzaAgro