Două junioare de la UVT Agroland Timișoara au fost convocate la naționala de volei a României, pentru stagiul de pregătire premergător ultimei faze de calificare la Campionatul European U19. Extrema Anca Mănuc (#11) și coordonatoarea Marisa Radu (#2) se vor prezenta la acțiunea “tricolorelor” la Ploiești, la 17 iunie. Stagiul de pregătire este programat în perioada 17-27 iunie, iar turneul de calificare se va desfășura tot la Ploiești, între 29 iunie și 1 iulie. 

România găzduiește una dintre cele două grupe din ultima fază de calificare la Campionatul European U19. La Ploiești, între 29 iunie și 1 iulie, “tricolorele” se vor duela cu Germania, Belarus și Norvegia pentru unul dintre cele două locuri la turneul final din Albania (1-9 septembrie).

Două jucătoare ale formației noastre, care s-au remarcat la turneul final din Divizia Junioare, Anca Mănuc și Marisa Radu se vor prezenta la acțiunea echipei naționale care începe la 17 iunie.

Coordonatoarea Marisa Radu s-a aflat în pregătire cu reprezentativa U19 și înainte de faza a doua de calificări, dar nu a fost păstrată în lot.

Pentru a ajunge la turneul final, România trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri ale grupei preliminare H.

PROGRAM

România – Germania, 29 iunie, 17.30

România – Norvegia, 30 iunie, 17.30

România – Belarus, 1 iulie, 17.30