UVT Agroland Timișoara a debutat cu o înfrângere la turneul amical de volei feminin “Cupa Blajului 2017”. Formația pregătită de Bogdan Paul a fost învinsă cu 3-1 de Știința Bacău, jocul fetelor noastre fiind în mare parte caracterizat de greșeli la fazele simple.

UVT Agroland – Știința Bacău 1-3 (14-25, 21-25, 25-21, 26-28)

timeoutcuBacau

Tehnicianul Bogdan Paul a recunoscut, după această partidă, că elevele sale au avut o evoluție modestă, evidențiind și el greșelile.

Evident, nu a fost ziua noastră. Am greșit în foarte multe situații în care nu aveam voie să facem asta. Am revenit ușor în joc, din păcate însă nu am reușit să gestionăm finalul celui de-al patrulea set. Am spus și după turneul de la Timișoara, mă interesează mai puțin rezultatele în această perioadă. Este important ca jucătoarele să lucreze acolo unde încă sunt probleme.

Formula utilizată de tehnicianul formației noastre la meciul de astăzi: Diana Cărbuneanu (Daniela Lupescu), Roxana Bacșiș, Diana Balintoni, Andrea Lakovic, Andreea Petra, Ariana Pîrv și Mihaela Ozun – libero.

Mâine, în a doua zi a comeptiției găzduite de campioana României, Volei Alba Blaj, Agroland întâlnește, la ora 17:00, formația sârbă Železničar Lajkovac, proaspăt câștigătoare a Cupei Balcanice.

Formația din țara vecină a încheiat sezonul trecut pe locul al patrulea în prima ligă, iar săptămâna trecută și-a câștigat dreptul de a evolua în Cupa Challenge.