Trei ani, evoluții extrem de bune la competițiile de volei pe nisip și o promovare în Divizia A1 de volei feminin. Una dintre cele mai vechi componente ale formației UVT Agroland Timișoara, Adriana Melniciuc, are din această lună o nouă provocare. Adriana a obținut media 9,38 la examenul de admitere la Facultatea de Medicină și se va concentra strict pe o viitoare carieră de medic cardiolog. Staff-ul tehnic și conducerea clubului au doar cuvinte de laudă pentru liberoul Adriana Melniciuc și îi urează multă baftă.

După campania de achiziții din vară, a venit momentul despărțirii de una dintre cele mai vechi jucătoare din lot. Despărțire doar în planul sportiv, pentru că Adriana Melniciuc rămâne aproape de Diana Balintoni & Co.

Fără doar și poate aceasta a fost cea mai grea decizie pe care am luat-o. Am dus o luptă puternică între rațiune și dragostea pentru acest sport. Totuși, nu este o despărțire în adevăratul sens al cuvântului. Sufletește eu fac în continuare parte din familia Agroland. Nici nu cred că se poate altfel.

Adriana Melniciuc Unul dintre ultimele antrenamente la Agroland. “Gâgă” este îmbrățișată de Andrea Lakovic

A venit la Agroland în toamna anului 2014 și a participat la toate turneele de promovare în Divizia A1 (2015, 2016, 2017). A fost la un pas de cucerirea titlului național de junioare în 2016, iar promovarea obținută în primăvara acestui an a șters deziluzia din anul precedent.

De fiecare dată când mă gandesc la deplasări, încep să zambesc, adoram activitățile în echipă. Nu a trecut o deplasare sau un cantonament fără să nu ne adunam toate într-o cameră, fie să povestim, fie să ne uităm la filme. Cel mai frumos moment, cea mai tare senzație a fost victoria care ne-a deschis ușa spre prima ligă.

Adriana Melniciuc, #3 Adriana Melniciuc, #3

“Gâgă”, așa cum este alintată de celelalte fete, va fi, în continuare, al șaptelea jucător. Adriana a dorit să transmită un mesaj de mulțumire pentru colegele sale, pentru antrenori și pentru conducere. Pe scurt, un mesaj pentru a doua sa familie.

Fetelor, vă țin pumnii strânși și vă doresc din tot sufletul să vă atingeți obiectivele! Mă bucur enorm că am avut norocul să fac parte dintr-un asemenea colectiv! Sunteți o adevărată familie, a doua mea familie de altfel. Multă baftă în noul sezon! Cu aceasca ocazie doresc să le mulțumesc tuturor celor din staff-ul tehnic pentru tot ajutorul acordat! Cu siguranță voi veni la toate meciurile să îmi susțin echipa de suflet.

Palmares Adriana Melniciuc

 • 2017 – locul 1 cu echipa la turneul de promovare în Divizia A1
 • 2016 – locul 2 cu echipa la turneul final din Divizia Junioare
 • 2016 – titlul de cel mai bun libero în Divizia Junioare
 • 2017 – locul 2 CN volei pe plajă senioare
 • 2016 – locul 2 la CN de volei pe plajă (senioare + junioare)
 • 2015 – locul 1 la CN de volei pe plajă senioare
 • 2014 – locul 2 la Campionatele Balcanice de volei pe plajă (U20 + U22)
 • 2014 – locul 1 la CN de volei pe plajă (cadete + junioare)
 • 2013 – locul 1 la CN de volei pe plajă cadete
 • 2013 – locul 2 la Campionatele Balcanice de volei pe plajă (U20)
 • 2012 – locul 3 la CN de volei pe plajă cadete