UVT Agroland Timișoara se desparte de Andrea Lakovic la finalul sezonului 2017-2018. Centrul muntegrean a sosit la Timișoara în vara anului 2016 și a luat parte la cele mai bune performanțe din istoria formației noastre: promovarea în Divizia A1 și calificarea în Cupa Challenge de pe poziția a cincea.

Andrea Lakovic a fost prima stranieră sosită la Agroland și a devenit rapid una dintre jucătoarele determinante în ultimele două sezoane. La fel ca Diana Balintoni, Andrea Lakovic a bifat toate cele 100 de seturi disputate de echipa noastră în prima ligă, în cele 28 de partide.

Lakovic a fost a doua realizatoare pentru “Agro” în campionat recent încheiat, cu 290 puncte, dintre care 17 ași și 45 de blocaje. De asemenea, Andrea a fost una dintre jucătoarele cu cel mai eficient atac din țară – 54% (228-419). În Cupa României, a reușit 21 de puncte în cele trei partide disputate în sezonul trecut și a bifat toate cele 9 seturi.

În tricoul formației noastre, Lakovic a strâns 47 de prezențe, în Divizia A2, Divizia A1 și Cupa României.

Venirea la Timișoara a fost un eveniment care mi-a schimbat viața. Am ajuns într-un loc despre care nu știam mare lucru și care mi-a devenit casă. Perioada din Divizia A2 a fost cea care a transformat acest club într-o familie. Jocurile au fost ușoare, dar obiectivul a fost să formăm un grup cu o mentalitate puternică, iar antrenorul a știut cum să ne traseze obiectivele. Sezonul de primă ligă a fost unul de succes pentru club și pentru orașul Timișoara. Clasarea pe poziția a cincea și calificarea în Cupa Challenge pentru o echipă venită din eșalonul secund sunt realizări importante. Am fost încântată să evoluez la fiecare partidă, indiferent de adversar. Am momente când îmi pare rău că nu am putut obține mai mult, dar sunt sigură că fiecare jucătoare a dat tot ce a avut mai bun. – A. Lakovic

Andrea Lakovic

Titulară incotestabilă în formația pregătită de Bogdan Paul, Andrea Lakovic a contribuit din plin la reușitele din ultimele două sezoane: promovarea în Divizia A1, clasarea pe poziția a 5-a în prima ligă și calificarea în Cupa Challenge.

Îmi va fi dor de acest loc, îmi va fi dor de prietenii pe care mi i-am făcut pe teren și în afara lui. Îmi va fi dor de oraș, mai ales că este unul dintre cele mai frumoase locuri în care am trăit, dar câteodată trebuie să iei anumite decizii, indiferent de cât de greu îți este. La Timișoara am învățat multe lucruri. Datorită antrenorului Bogdan m-am dezvoltat ca jucătoare și sper că am reușit să le ofer câte ceva din experiențele mele și jucătoarelor mai tinere. Cu siguranță voi urmări ce se întâmplă cu acest club și le urez celor de aici mult succes în campionatul viitor și în Cupa Challenge. – A. Lakovic

Conducerea clubului nostru îi mulțumște pentru colaborare și îi urează mult succes la viitoarea echipă de club și la națională. Aceasta este a doua despărțire din această vară, după plecarea căpitanului Diana Balintoni.

#ForzaAgro