UVT Agroland Timișoara se desparte în această vară de extremele Daria Popa-Calotă (#6) și Ariana Pîrv (#19). Cele două jucătoare au ajuns la final de contract și au stabilit de comun acord cu clubul nostru să nu prelungească înțelegerile. Daria Popa-Calotă a evoluat în ultimii doi la Timișoara, în timp ce Ariana a fost una dintre componentele de bază ale formației pregătite de Bogdan Paul în sezonul 2017-2018.

Daria Popa-Calotă a venit la Timișoara în vara anului 2016 și a pus umărul la promovarea în Divizia A1. Alături de Agroland, a evoluat din nou în Divizia A1 de volei feminin după o pauză de patru ani. După două sezoane petrecute pe Bega, Daria a decis să pună pe primul loc familia și se întoarce la Sibiu. În ultimul sezon, a evoluat în 19 meciuri (17 în Divizia A1, două în Cupa României) pentru formația noastră.

Daria Popa-Calotă - UVT Agroland Timișoara

A fost o experiență unică și frumoasă pentru mine. Am petrecut doi ani în familia Agroland. Vreau să le mulțumesc pe această cale celor care m-au primit cu brațele deschise, de la președinte, antrenor, întreg staff-ul și bineînțeles jucătoarele cu care am legat prietenii minunate! Este un club profesionist care merită să ajungă cât mai sus. Sunt convinsă că se va auzi mult timp de Agroland Timișoara, atât în voleiul românesc, cât și în afara țării! Le doresc multă baftă și la cât mai multe victorii! – D. Popa-Calotă

Internaționala Ariana Pîrv a sosit la Timișoara în vara anului trecut și s-a impus rapid în echipa de bază. A fost a patra realizatoare a echipei în sezonul trecut cu 222 puncte (205 în campionat, 17 în Cupa României). A evoluat în 29 de partide pentru formația noastră (26 în campionat, trei în Cupă). Jocurile bune reușite în tricoul formației noastre i-au adus convocarea la lotul național pentru preliminariile Campionatului European din 2019.

Ariana Pîrv - UVT Agroland Timișoara

Cu Daria și Ariana în lot, formația noastră a reușit să se claseze pe poziția a cincea și să se califice în Cupa Challenge, de la primul sezon în elita voleiului feminin românesc.

UVT Agroland Timișoara le mulțumește celor două jucătoare pentru tot ce au realizat la Timișoara și la urează succes mai departe.

Vă amintim, în această vară, formația noastră s-a mai despărțit de Andrea Lakovic și Diana Balintoni. Până în acest moment, au semnat cu formația noastră centrul Roxana Iancu și extrema Katarina Jovanović.

#ForzaAgro