Internaționala Roxana Bacșiș se pregătește pentru cea mai mare realizare. În plan personal, nu sportiv. Cea mai bună realizatoare din Divizia A1 în stagiunea 2017-2018 întrerupe activitatea sportivă și se pregătește să devină mămică. În total, în ambele competiții interne, campionat și Cupa României, Bacșiș a reușit pentru formația noastră 448 de puncte ( dintre care 67 blocaje și 34 ași), în 31 de partide. 

Roxana Bacșiș a primit în această vară cea mai importantă veste. Jucătoarea care a venit la Timișoara anul trecut va pune în următoarele luni antrenamentele și performanța sportivă pe planul secund, după ce a aflat că așteaptă un copil.

Roxana Bacșiș a fost una dintre jucătoarele determinante pentru Agroland Timișoara în sezonul 2017-2018. A fost cea mai bună realizatoare din Divizia A1 de volei feminin, cu 426 puncte, și a contribuit decisiv la calificarea formației noastre în Cupa Challenge.

A fost un an bun, atât pentru Timișoara, pentru fanii noștri, cât și pentru noi. M-am simțit foarte bine aici. Am găsit oameni primitori și un oraș foarte frumos. Am avut niște colege minunate și niște persoane în staff și conducere cum rar întâlnești. Sper ca în sezonul următor echipa să se claseze pe un loc și mai bun decât am reușit noi în sezonul trecut. Îmi va lipsi tot ce am avut aici în ultimul an. Am creat niște legături foarte frumoase cu celelalte jucătoare, m-am simțit foarte bine și mă bucur că am ales Agroland în vara anului trecut. – R. Bacșiș

Roxana Bacșiș a revenit în vara anului trecut în România, după un sezon petrecut în primul eșalon din Franța, și a confirmat că este una dintre cele mai valoroase jucătoare din România.

Roxana Bacsis

PUNCTELE REUȘITE DE ROXANA BACȘIȘ ÎN DIVIZIA A1 ȘI CUPA ROMÂNIEI

  • 347 ATACURI
  • 67 DE BLOCAJE
  • 34 AȘI

A bifat 106 seturi în 31 partide, în cele două competiții interne.

Conducerea clubului nostru îi mulțumește Roxanei pentru tot ce a realizat la Timișoara, îi urează multă sănătate și să aibă parte de o sarcină ușoară.

#ForzaAgro