Diana Balintoni și compania au desfășurat în această seară primul antrenament în sala Universității de Vest de pe strada Oituz, după montarea unei noi suprafețe de joc. UVT Agroland Timișoara va alterna antrenamentele în această arenă și la sala “Constantin Jude”, urmând să dispute partidele de verificare și meciurile oficiale din sezonul 2017-2018, de asemenea, în ambele săli.

După montarea unei suprafețe moderne, formația noastră se poate antrena fără problemă în sala UVT de pe strada Oituz. Peste covorul de joc, cu o grosime de doar 4 milimetri, din proiectul inițial, a fost montată o suprafață modernă Gerflor de 12 milimetri. Universitatea de Vest a investit și într-o nouă instalație de iluminat, astfel că această sală poate găzdui fără probleme și meciurile din Divizia A1 de volei feminin.

sala UVT

În sezonul 2016-2017, antrenorul Bogdan Paul a dorit să evite accidentările cauzate de o suprafață impropie sportului de performanță. În acest moment, fetele, în frunte cu căpitanul Diana Balintoni, cred că se pot simți ca acasă în sala de pe strada Oituz.

Este foarte important că s-a schimbat suprafața de joc, anul trecut am reușit să lucrăm o singură dată aici pentru că suprafața nu era una optimă. Este o sală frumoasă, destul de mare, spațioasă. Este important să avem o sală în care să ne simțim bine și chiar cred că aici ne vom simți ca acasă. – Diana Balintoni

Pentru “Cupa BMW Banat Car”, clubul nostru a decis că prima întâlnire cu fanii timișoreni trebuie să se realizeze la cea mai mare sală din oraș, “Constantin Jude”. Vă amintim, turneul amical internațional se desfășoară în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, cu participarea echipelor Linamar Bekescsaba, Volei Alba Blaj și Universitatea NTT Data CLuj-Napoca.