Roxana Iancu, Andreea Petra și Petruța Orlandea fac parte din lotul pe care staff-ul naționalei de volei feminin a României îl deplasează în Grecia pentru o serie de meciuri de verificare. Astfel, toate jucătoarele de la UVT Agroland Timișoara prezente în cantonamentul naționalei sunt convocate pentru această acțiune.

Naționala de volei feminin a României va disputa trei meciuri de verificare cu reprezentativa similară a Greciei, în deplasare, înainte de primele partide din preliminariile Campionatului European din 2019.

Din lotul de 16 jucătoare care pleacă joi, 2 august, spre localitatea elenă Volos, fac parte și trei voleibaliste de la UVT Agroland Timișoara. Este vorba de centralele Andreea Petra, Roxana Iancu și Petruța Orlandea. Vă amintim, Orlandea s-a prezentat mai târziu în cantonamentul naționalei de la Craiova, și i-a convins pe cei din staff să o păstreze în lot și pentru jocurile de verificare amintite.

LOTUL ROMÂNIEI PENTRU STAGIUL DIN GRECIA

Coordonatoare: Alice Kapelovies, Diana Calotă, Lorena Ciocian
Extreme: Adina Salaoru, Ariana Pîrv, Cristina Cazacu, Rodica Buterez, Adelina Ungureanu
Centrale: Nneka Onyejekwe, Roxana Iancu, Andreea Petra, Petruța Orlandea
Universali: Ioana Baciu, Loredana Filipaș
Libero: Mihaela Albu, Adriana Rotaru

Meciurile test dintre Grecia și România sunt programate între 3 și 5 august. Delegația naționalei va reveni luni, 6 august, în țară, iar peste nouă zile “tricolorele” au programat primul meci din grupa E de calificare la #EuroVolleyW, pe teren propriu, cu Bosnia & Herțegovina.

#ForzaAgro #HaiRomania