Două jucătoare de la UVT Agroland Timișoara fac parte din echipa ideală a Diviziei A1 de volei feminin, după runda cu numărul 14 a campionatului. Centrul Andreea Petra este în “primul șase”, în timp ce Roxana Bacșiș prinde “lotul extins”. Cele două voleibaliste de la Agroland sunt în continuare printre remarcatele clasamentelor individuale oferite de site-ul Federației Române de Volei.

Rezultatele bune obținute în 2018 de Agroland au ecou și în statistica oferită după fiecare etapă de site-ul FRV. Andreea Petra continuă să fie “titulară” în echipa ideală a campionatului, în timp ce Roxana Bacșiș a prins, în premieră, lotul de 14.

UVT Agroland - final de tur

Andreea Petra conduce în continuare ierarhia jucătoarelor cu cel mai eficient serviciu. Din cele 125 de puncte reușite până acum în Divizia A1, Petra are 35 de ași.

Roxana Bacșiș este a doua realizatoare a campionatului cu 202 puncte, și ocupă poziția a patra în topul voleibalistelor cu cel mai bun blocaj. 30 de blocaje a reușit în cele 14 meciuri din campionat Roxana Bacșiș, fiind depășită  doar de Alida Marcovici (32 | Dinamo), Veronika Hroncekova (35 | CSM Târgoviște) și Nina Jakivc (39 | CSM Lugoj).

Andrea Lakovic ocupă poziția a patra în topul jucătoarelor cu cea mai ridicată eficacitate la atac. Lakovic are o eficiență de 58% după 14 runde. De altfel, muntenegreanca este singura jucătoare din campionat care evoluează pe postul de centru cu mai mult de 100 de atacuri reușite. Andrea este a doua realizatoare de la “Agro”, cu un total de 135 de puncte.

Andrea Lakovic

#ForzaAgro