Naționala de volei feminin a României debutează mâine în preliminariile Campionatului European din 2019. Selecționată condusă de Mădălina Angelescu primește vizita reprezentativei similare din Bosnia & Herțegovina, la Sala Polivalentă din Craiova. “Tricolorele” de la UVT Agroland, Roxana Iancu și Andreea Petra, sunt optimiste că România poate debuta cu o victorie în această campanie. Partida de mâine începe la ora 17.00 și poate fi urmărită în direct la TVR 1 și TVR HD.

Roxana Iancu a împlinit astăzi 25 de ani și speră să își facă un cadou mâine, cu ocazia meciului programat la ora 17:00 – victoria cu Bosnia.

Suntem foarte optimiste și ne dorim calificarea. O să dăm tot ce avem mai bun, atât la meciul de mâine, cât și la celelalte partide din preliminarii. O victorie cu Bosnia ar fi cadoul perfect pentru mine. Sper ca iubitorii sportului din Craiova să vină în număr cât mai mare la sală mâine. Ne-am pregătit intens în ultimele săptămâni și ne dorim să câștigăm și pentru ei. Cel mai important, ne dorim să ne calificăm la turneul final de anul viitor. – R. Iancu

Și Andreea Petra speră ca meciul de mâine să fie primul pas spre calificarea la #EuroVolleyW. Centrul formației noastre a făcut și o scurtă analiză a grupei F de calificare.

Ne dorim să avem un parcurs cât mai bun, cu rezultate pozitive la toate cele patru partide din această vară, cu victorii bineînțeles, care să ne aducă în cele din urmă calificarea! Șansele sunt destul de mari, cu toate că nu avem cea mai ușoară grupă. Principala contracandidată este Spania, din punctul meu de vedere, dar nu sunt de neglijat nici Bosnia și nici Letonia. Despre Letonia nu pot să spun multe acum, în schimb Bosnia vine la Craiova cu o echipa tânăra și ambițioasă, cu un spirit combativ uriaș, care va lupta de la primul până la ultimul punct. Același lucru în vom face și noi. – A. Petra

În celălalt meci din grupă se întâlnesc tot mâine, la ora 19.30, Letonia și Spania.

#ForzaAgro #HaiRomania