UVT Agroland Timișoara a obținut a două victorie la turneul semifinal din Divizia Junioare găzduit de Câmpulung Muscel. Formația noastră a trecut în această seară de LPS Cluj cu 3-0 (16, 10, 16) în 59 de minute. Larisa Vasilică & Co. nu au avut emoții în runda a doua a fazei semifinale, impunându-se categoric, într-un joc în care au reușit 18 ași.

Astăzi a fost rândul Doinei Cojocaru să iasă în evidență. Jucătoarea formației noastre a fost cea mai bună realizatoare cu 14 puncte, dintre care 2 blocaje și 6 ași. Totodată, la atac, Cojocaru a avut procentaj 100%.

Agro a forțat serviciul și a greșit destul de mult (15 erori), dar LPS Cluj nu a reușit să profite de acest lucru. Formația noastră a obținut al doilea succes în minimum de seturi la turneul semifinal și așteaptă cel mai interesant duel al acestei faze. Mâine, la ora 19.00, este programată partida vedetă între medaliatele cu aur și argint din 2017, Agroland Timișoara – CSU Medicina CSS Târgu Mureș.

Echipa de start pentru care a optat astăzi Bogdan Paul: Marisa Radu – 3 ași, Petruța Orlandea – 9 puncte (4 ași, 1 blocaj), Larisa Vasilică – 12 puncte (1 as, 1 blocaj), Anca Mănuc – 5 puncte, Sorina Miclăuș – 2 puncte (1 as), Doina Cojocaru – 14 puncte (6 ași, 2 blocaje) și Cybill Catargiu (libero). Au mai intrat Cristina Florea, Florina Murariu – 7 puncte (2 ași) și Karina Murariu – 5 puncte (1 as).

În celelalte meciuri al zilei: LPS Bihorul Oradea – CS Muscelul 3-0 și Medicina Tg. Mureș – CNMV Rm. Vâlcea 3-0. Ieri, Medicina a trecut de formația din Câmpulung Muscel cu 3-0, în timp ce LPS Cluj a câștigat tot cu 3-0 duelul cu CNMV Râmnicu Vâlcea.

PROGRAM ETAPA A 3-A | VINERI, 11 mai

14.00 CS Muscelul –  CNMV Rm. Vâlcea

16.30 LPS Cluj – LPS Bihorul Oradea

19.00 Agroland Timișoara – Medicina Târgu Mureș

#ForzaAgro