CSM București a întrerupt în această seară seria de cinci victorii a nou-promovatei UVT Agoland Timișoara, în meciul jucat la Timișoara, care a contat pentru etapa a 15-a a Diviziei A1 de volei feminin.  Liderul campionatului s-a impus cu 3-0 la sala UVT Oituz, dar “Agro” a fost la un pas să prelungească întâlnirea. Trupa de pe Bega a salvat două mingi de meci și chiar a avut o minge de set, în ultimul act. Roxana Bacșiș și Andrea Lakovic au fost principalele realizatoare pentru UVT Agroland Timișoara.

UVT Agroland a fost depășită destul de clar în primele două acte (12-25 și 20-25), dar a ridicat publicul în picioare în multe rânduri în ultimul set.

Cea mai frumoasă echipă conducea cu 8-6 la primul time-out tehnic și și-a apoi dublat ecartul, scor 16-12. CSMB a început cursa de urmărire și a trecut în avantaj la 18-17. Finalul celui de-al treilea act a fost extrem de spectaculos. Agroland conducea cu 22-20, dar CSMB a întors la 23-22. La 23-24, formația de pe Bega a salvat prima minge de meci, iar liderul campionatului a anulat singura minge de set a gazdelor, la 25-24. Agro a anulat încă o minge de meci, la 25-26, dar ultimele două mingi au fost gestionate perfect de Brakocevic și Trushkina, care au închis meciul pentru CSMB.

UVT Agroland - CSM București

Pentru Agroland au evoluat în această seară toate jucătoarele de pe foaia oficială. Echipa de start: Roxana  Bacșiș (11 puncte), Diana Balintoni (2 puncte), Andrea Lakovic (10 puncte), Andreea Petra (5 puncte), Daniela Lupescu (1 punct), Ariana Pîrv (4 puncte) și Mihaela Ozun (libero). Au mai intrat Diana Cărbuneanu (7 puncte), Marisa Radu, Larisa Vasilică (1 punct), Petruța Orlandea și Daria Popa Calotă.

De la CSMB s-au remarcat Ioana Baciu (13 puncte) și Jovana Brakocevic (15 puncte).

După runda a 15-a, Agroland a picat pe poziția a cincea – cu 29 de puncte – le egalitate cu Știința Bacău, dar trupa moldavă are un meci în minus.

#ForzaAgro