UVT Agroland Timișoara joacă astăzi în prima manșă din ”16”-imile de finală ale Cupei Challenge.  Formația noastră debutează în cupele europene contra echipei locale, Vasas Budapesta, de la ora 18.30 (ora României). Teodora Pusic se va afla și ea la prima experiență într-o astfel de competiție. Pentru accederea în următoarea fază a Cupei Challenge, sârboaica știe care este elementul-cheie: concentrarea. 

„Personal voi juca pentru prima oară în Cupa Challenge. Întâlnim o echipă din Ungaria, despre care am auzit că joacă bine. Vreau să dau credit echipei mele și cred că nivelul campionatului din România este mai ridicat decât cel din Ungaria. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Jucăm primul meci în deplasare și sper să obținem un rezultat cât mai bun. Se spune că dacă începi în deplasare, ai un avantaj pentru că vei juca a doua manșă pe teren propriu. Pentru mine însă nu este nicio diferență.”  – Teodora Pusic

Nu mai e loc de regrete, înfrângerea din runda precedentă cu CSM Lugoj nu mai contează în perspectiva duelului cu echipa maghiară. Participarea într-o competiție europeană ne poate aduce un plus de experiență față de advsersarele noastre din campionat.

„Cred că meciul cu CSM Lugoj ne ajută să vedem atât capitolele la care nu stăm foarte bine, cât și lucrurile pozitive. Avem timp să ne pregătim mai bine toate meciurile pe care le avem până la finalul anului. Avem un program încărcat, dar pentru noi nu este o noutate și nici nu ar trebui să fie o problemă. Este bine că suntem angrenate și într-o competiție europeană. Putem să ne folosim de experiența pe care o câștigăm aici la meciurile din campionat. De asemenea, cred că meciurile rămase de jucat în acest an sunt foarte importante. Vrem să ne calificăm în turul următor din Cupa Challenge și să acumulăm cât mai multe puncte în Divizia A1.” – Teodora Pusic

Sârboaica este de părere că succesul va veni dacă echipa va urma câțiva pași simpli.

„Cred că dacă ne concentrăm și ne facem jocul, nu vom avea probleme în dubla cu Vasas Budapesta”, a concluzionat Teodora Pusic.

Meciul Vasas Budapesta – UVT Agroland Timișoara va începe la ora 18:30 (ora României).