UVT Agroland Timișoara a debutat cu o victorie în sezonul 2018-2019. Formația noastră a trecut în minimum de seturi, scor 3-0, de “U” NTT Data Cluj, la fel ca în partidele din sezonul trecut. Daniela Lupescu & Co. au avut o prestație bună, au reușit să treacă peste momentele dificile din joc și au obținut primele trei puncte din acest sezon. Cea mai bună realizatoare pentru formația noastră a fost Larisa Vasilică (12 puncte) – jucătoare care a fost titulară în premieră în Divizia A1.

Cu mult mai multă siguranță în apărare și la preluarea serviciului, formația noastră s-a impus meritat, după ce a controlat cea mai mare parte a jocului și a reușit să revină în momentele cheie. În cel de-al doilea set, Agro a revenit de la 10-13 și a punctat până la 19-13 (Larisa Vasilică a servit de la 11-13), iar în ultimul act a reușit să recupereze o diferență de patru puncte (4-8) și să închidă meciul în minimum de seturi.

Au debutat oficial Barbora Kosekova, Roxana Iancu, Teodora Pusic, Maeva Orle și Katarina Jovanovic.

Echipa utilizată astăzi: Iancu – 8 puncte (1 blocaj), Kosekova – 3 puncte (1 blocaj), Vasilică – 12 puncte (2 blocaje), Jovanovoc – 10 puncte (1 blocaj), M. Orle – 11 puncte (2 ași, 4 blocaje), Daniela Lupescu – 11 puncte (1 as, 2 blocaje) și Pusic – libero.

Jucătoarele au o zi liberă, iar luni revin în sală pentru a pregăti partida din primul tur al Cupei României. Formația noastră va înfunta Dinamo, pentru un loc în sferturile competiției, miercuri, 31 octombrie, în deplasare.