UVT Agroland Timișoara începe anul 2018 în compania unui adversar pe care l-a învins de două ori în actualul sezon. Agro a trecut de Dinamo, de fiecare dată în deplasare, cu 3-1 în Divizia A1 de volei feminin și 3-0 în faza 1 din Cupa României. Antrenorul trupei de pe Bega, Bogdan Paul, consideră că echipa sa este favorită la meciul programat mâine, la ora 19:30, la sala UVT de pe strada Oituz. “Principalul” echipei timișorene își dorește ca elevele sale să obțină toate punctele în retur cu echipele din zona a doua a clasamentului și să mai producă surprize cu formațiile de pe primele patru locuri.

Bogdan Paul consideră un plus faptul că primul meci din 2018 este în fața propriului public și anunță că Agro tratează foarte serios partida cu Dinamo, chiar dacă are un avans de 10 puncte în clasament față de trupa bucureșteană.

Avem prima șansă, am câștigat meciul din tur, am câștigat și în Cupa României, ar fi normal să obținem trei puncte sâmbătă. Pe de altă parte, am văzut că pot apărea surprize în multe meciuri de primă ligă. Tratăm foarte serios meciul pentru că ne dorim toate punctele puse în joc. Am avut aproape două săptămâni în care am lucrat un pic mai intens, dar era normal după vacanța de aproape 10 zile. Este bine că începem acasă, este bine că începem cu un adversar care, teoretic, este facil. Un rezultat pozitiv îți oferă altă formă de lucru pentru săptămânile care urmează. – B. Paul

Paul se poate baza pe întreg lotul de jucătoare la meciul de mâine, chiar dacă micile probleme de ordin medical nu au fost rezolvate în vacanța de sărbători.

Sunt mici probleme de ordin medical care tot apar. Ne-am dorit ca în scurta vacanță să se rezolve toate aceste probleme, dar este greu. Sunt afecțiuni care necesită timp mai mare de recuperare, dar nu ne permitem acest lucru. Probabil că aceste dureri sâcâitoare vor fi duse până la finalul sezonului, când vacanța va fi mai consistentă. Nu vor exista însă absențe la meciul de mâine. – B. Paul

UVT Agroland - CSM Târgoviște

După meciul de mâine seară, pentru Agro urmează în Divizia A1 alte trei partide cu echipe din partea a doua a clasamentului. Bogdan Paul își dorește maximum de puncte și din confruntările cu CSM Lugoj, U NTT Data Cluj și Penicilina Iași.

Trebuie să luăm toate punctele cu Dinamo, Lugoj, Cluj și Penicilina Iași, pentru a fi 100% siguri că vom fi prezenți în grupa locurilor 1-6. Eu îmi doresc să reușim să mai luăm puncte și de la primele patru clasate. Orice fel de punct pe care îl luăm de la aceste echipe, ne va apropia de locul al patrulea, iar, în final, lupta pentru această poziție se va da în faza a doua a campionatului. – B. Paul

Înaintea neciului de mâine seară, Agroland este pe poziția a 5-a în clasament, cu 18 puncte. Dinamo ocupă locul al 7-lea, cu 8 puncte. Partida începe la ora 19:30, la sala UVT de pe strada Oituz. Intrarea este liberă.

#ForzaAgro