UVT Agroland Timișoara se reunește vineri, 17 august, pentru pregătirea celui de-al doilea sezon consecutiv în elita voleiului feminin românesc. Formația noastră începe antrenamentele în efectiv redus, deoarece patru jucătoare sunt în continuare la loturile naționale. Daniela Lupescu & Co. se vor pregăti pe plan local până la 27 august, dată la care este programată plecarea la Cheile Grădiștei, pentru un cantonament de 10 zile. Primele meciuri de verificare vor avea loc în a doua parte a lunii septembrie.

Staff-ul tehnic al formației noastre va conduce vineri, de la ora 11.00, primul antrenament al verii, la sala “Constantin Jude” din Timișoara. Roxana Iancu, Andreea Petra, Marisa Radu și Barbora Kosekova vor intra mai târziu în programul de pregătire al echipei antrenate de Bogdan Paul, după încheierea acțiunilor loturilor naționale ale României și Slovaciei.

CANTONAMENT LA CHEILE GRĂDIȘTEI

Prima săptămână de pregătire fizică se va desfășura pe plan local. Apoi, la 27 august, echipa va pleca într-un cantonament de 10 zile în stațiunea Cheile Grădiștei. În perioada de pregătire centralizată vor intra în programul echipei și cele patru jucătoare convocate la acțiunile echipelor naționale.

TURNEU AMICAL LA BEKESCSABA

Staff-ul tehnic a confirmat deja prezența la un triunghiular amical organizat de un partener devenit deja tradițional pentru clubul nostru, Linamar Bekescsaba. Pe lângă BRSE, campioana Ungariei, între 21 și 23 septembrie, formația noastră se va duela și cu campioana Slovaciei, Strabag Bratislava.

NEGOCIERI AVANSATE

Lotul formației noastre va fi completat în perioada imediat următoare. Conducerea clubului se află în negocieri avansate cu voleibaliste experimentate pentru posturile de libero și universal.

#ForzaAgro